معاون وزیر ارتباطات گفت: در مدت کوتاهی که نسل ۳ موبایل در ایران راه‌اندازی شده، ترافیک دیتا به صورت شگفت‌انگیزی افزایش یافته، پیش از این ترافیک دیتا در حد چند گیگ بود و اخیراً در شبکه همراه اول به ۶۷ ترابیت رسیده است.

رشد شگفت‌انگیز دیتای موبایل پس از ورود 3G به ایران/ افزایش ۲ برابری دسترسی‌های پرسرعت تا پایان سال

  به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، نصرالله جهانگرد در مسابقه ایده پردازی و برنامه نویسی ابزارهای هوشمند با تشریح کلیات برنامه‌های وزارت ارتباطات و رویکرد استراتژیک این وزارتخانه در حوزه برنامه‌های کاربردی و توسعه محتوا اظهارداشت: تمام برنامه‌های توسعه‌ای در دنیا دارای سه بعد است، اقتصاد ایران نیز در سه بخش عمده صنعت، کشاورزی و خدمات تقسیم شده است.

معاون وزیر ارتباطات افزود: در حوزه کشاورزی و  صنعت افق بیشتری برای توسعه نداریم و آینده این دو بخش در این است که با ورود تکنولوژی پیشرفته‌تر، دارای ارزش افزوده بیشتر و در نهایت با مکانیزه شدن، دارای شغل‌های کمتری شوند.

وی گفت: در تدوین برنامه ششم با چالشی مواجه هستیم که تأکید می‌کند تنها راه افق آینده تکنولوژی است و در نظام برنامه‌ریزی و مقررات گذاری باید تسهیلات بالفعل شدن 10 میلیون پتانسیل فارغ‌التحصیل دانشگاهی در حوزه IT و 4 میلیون دانشجوی در حال تحصیل در این حوزه برای ورود به صنعت و رشد تکنولوژی فراهم شود.

جهانگرد گفت: در ایران در حوزه باند پهن بسیار عقب هستیم، در ابتدای دولت 3.5 پورت پر سرعت در حال کار بود که اکنون به 7.5 میلیون افزایش یافته و تا پایان برنامه پنجم باید به 18 میلیون دسترسی پر ظرفیت افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه اخیراً دسترسی پر سرعت به اینترنت روی موبایل فراهم شده، گفت: در مدت کوتاهی که نسل 3 موبایل راه‌اندازی شده آمار و الگوریتم‌های ترافیک دیتای موبایل در کشور تغییر کرده است، از جمله اینکه پیش از این ترافیک دیتا در حد چند گیگ بود و در ماه‌های اخیر ترافیک همراه اول به 37 ترابیت و در تازه‌ترین آمار به 67 ترابیت افزایش یافته که شتاب بسیار شدیدی را در رشد ترافیک دیتا نشان می‌دهد.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه سال گذشته یک کار پیمایشی مشترک به عملکرد آمار و سازمان فناوری اطلاعات انجام شد، گفت: از نتایج این آمایش استخراج دسترسی 30 درصدی مردم ایران به باند پهن، برخورداری 100 درصدی خانه‌های ایران از ابزارهای ارتباطی و ضریب نفوذ 70 درصدی استفاده از موبایل بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارائه 1400 تا 1500 خدمت در کشور گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد 80 درصد برنامه‌های کاربردی موفق در دنیا محلی (بومی) بوده‌اند و این امر نشان می‌دهد که هیچ سرمایه‌گذار خارجی از مزیت رقابتی بومی مانند طراحان ایرانی برخوردار نیست.

وی گفت: سازمان فناوری اطلاعات در تمام رویدادهای برنامه‌نویسی و توسعه‌ای محتوا به عنوان خریدار و حامی نقش خواهد داشت.

جهانگرد تصریح کرد: توسعه محتوای ایرانی اسلامی و توسعه خط و زبان فارسی  در اینترنت، توسعه اقتدار ایران است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.