قدس آنلاین یزد - مدیر شیلات و امور آبزیان یزد از تولید سالانه یکهزار تن انواع ماهی در این استان خبر داد.

سالانه یکهزار تن ماهی در یزد تولید می شود

به گزارش قدس آنلاین از یزد ، محمد علی مبینی با بیان این خبر اظهار داشت : ماهیان سردابی و گرمابی مانند قزل آلا، کپور، ماهی سفید، تیلاپیا ، ماهیان خاویاری، آمور و فیتوفاگ از گونه های آبزی است که در استان یزد پرورش و تولید می شود.

مدیر شیلات و امور آبزیان استان یزد با بیان اینکه متوسط سرانه مصرف ماهی اعم از تن و غیره در استان یزد هفت کیلو و 250 گرم گرم است افزود: سالانه شاهد رشد این رقم به میزان 250 گرم به ازاء هر نفر هستیم.

وی میانگین سرانه مصرف کشور را 8.5 کیلوگرم اعلام و تصریح کرد : تا رسیدن به این رقم هنوز فاصله زیادی داریم.

این مسوول بیشترین مصرف ماهی در استان یزد را قزل آلا، ماهی شیر به ویژه تیلاپیا عنوان کرد و افزود: ماهی قزل آلا در این استان تولید بسیار خوبی دارد.

وی مصرف ماهی استان یزد را هفت هزار تن اعلام کرد و یاد آور شد: ماهی سفید از شمال و ماهیان شیر و غیره را از جنوب کشور وارد می کنیم.

 

 

 

 

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.