وزیر دادگستری با اشاره به اینکه اگر فیلترینگ هوشمند انجام شود شبکه های اجتماعی به طور کامل فیلتر نمی شود، گفت: دولت تلاش می کند با فیلترینگ هوشمند اجازه فعالیت به این شبکه های مجازی بدهد.

اظهارات وزیر درباره فیلتر شبکه های اجتماعی/ فیلترینگ هوشمند در اولویت

به گزارش مهر، حجت الاسلام مصطفی پور محمدی عصر امروز در حاشیه بازدید از سازمان ملی استاندارد در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اینکه خبر فیلترینگ برنامه های ارتباطی مانند وایبر، واتس آپ و لاین که از روز گذشته تا کنون در شبکه های مجازی توسط کاربران اینترنت انتشار می یابد صحت دارد یا خیر، اظهار داشت: در قوه قضاییه شکایت های زیادی مبنی بر اینکه در این برنامه های ارتباطی، اخلاق اجتماعی و سلامت خانواده ها تهدید می شود، مطرح شده است.

پورمحمدی با اشاره به اینکه بحث فیلترینگ برنامه های ارتباطی مطرح است، تاکید کرد: با توجه به اینکه سلامت اخلاقی و فکری مردم توسط برخی از این برنامه ها به مخاطره افتاده، وزارت دادگستری و قوه قضاییه به جد پیگیر است.

وزیر دادگستری اعلام کرد: دولت تلاش می کند با کنترل های فنی و فیلترینگ هوشمند اجازه فعالیت به این شبکه های مجازیِ اجتماعی بدهد و همچنین از ایجاد فضاهای غیراخلاقی و مضرر برای جامعه جلوگیری کند.

پورمحمدی تصریح کرد: اگر دولت قادر نباشد به طور هوشمند از بخش های ناسالم این فضاهای اجتماعی جلوگیری کند ناچار است که اصل شبکه ها را با محدودیت مواجه کند. 

وزیر دادگستری در پایان افزود: فیلترینگ بحثی مشترک میان قوه قضاییه و مجریه است که امیدواریم به بهترین نتیجه برسیم

 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دیبا IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۱
    0 0
    باسلام درطرح فیلترینگ هوشمند مجوز اتصال برای کاربرانی صادر شود که دلایل شغلی موجه ارائه نماید وصلاحیت مشخصات فرد محرز شود و تعهد کتبی مبنی بر ااستفاده صحیحدئ صورت گیرد