وزیر ارتباطات به ارائه‌ توضیحاتی درباره ادعاهای مطرح شده مبنی بر هک‌ شدن سیم‌کارت اپراتورهای ایرانی پرداخت و در عین حال اظهار کرد که هیچ یک از مسوولان کشور برای ارتباطات کاری خود از تلفن همراه استفاده نمی‌کنند.

توضیح وزیر ارتباطات درباره هک‌شدن سیم‌کارت‌های ایرانسل

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمود واعظی در حاشیه دیدار با وزیر ارتباطات و رادیو و تلویزیون آذربایجان در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد.

وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر هک‌شدن سیم‌کارت‌های ایرانسل و ادعایی که اسنودن در این زمینه مطرح کرده است؟ اظهار کرد: ما در حال حاضر برای تامین امنیت ارتباطات مرکز SOC را راه‌اندازی کرده و در کنار آن فعالیت‌های مرکز ماهر را داریم.

وی ادامه داد: از نظر امنیتی تاکنون تلاش‌های متعددی روی شبکه صورت گرفته و فعالیت در این حوزه همچنان ادامه دارد.

واعظی در عین حال عنوان کرد: با این وجود ما همواره اعلام کردیم که تمام مسوولان دولتی و حتی مردم عادی تلاش کنند از موبایل برای ارتباطات ضروری خود استفاده کنند اکنون هیچ یک از مسوولان برای کارهای طبقه‌بندی شده خود نباید از موبایل استفاده کنند، چرا که تلفن ثابت در این زمینه امنیتی به مراتب بالاتر دارد.

این عضو کابینه دولت همچنین اظهار کرد: در دنیای امروز به هر حال این نوع اتفاقات رخ می‌دهد و حتی چندی پیش در اخبار شاهد بودیم که تلفن همراه صدر اعظم آلمان مدت‌ها توسط شرکت‌های آمریکایی شنود می‌شده است. برهمین اساس اکنون هم موضوع مهمی در این زمینه مطرح شده و در کنار اپراتورهای مختلف دنیا از هک‌شدن سیم‌کارت اپراتورهای ایرانی نیز مشاهده شده است.

وزیر ارتباطات همچنین اظهار کرد: آنچه مربوط به وزارت ارتباطات می‌شود آنکه ما همواره برای امنیت شبکه سرمایه‌گذاری و تلاش کرده‌ایم و طی شش ماه گذشته بیش از 200 میلیارد تومان در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده‌ایم، البته این سرمایه‌گذاری هرساله صورت می‌گیرد.

واعظی در ادامه‌ صحبت‌های خود خطاب به مردم نیز عنوان کرد: اکنون خواهش ما این است که مردم در استفاده از شبکه‌های اجتماعی موبایلی سعی کنند بیشتر شبکه‌هایی را مورد استفاده قرار دهند که میزبانی آنها در داخل کشور صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، استفاده از تلفن ثابت از امنیت بیشتری برخوردار است. البته این صحبت به معنای عدم استفاده از تلفن همراه نیست اما بهتر است مردم تلاش کنند از تلفن‌های همراه خود بیشتر برای ضروریات استفاده کنند.

واعظی همچنین یادآور شد: هرچه تکنولوژی پیشرفت می‌کند در کنار مزایایی که حاصل می‌شود، طبیعی است که گاه ضرر و زیان و یا تهدید‌هایی متوجه مردم می‌شود.

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به سوالی که در خصوص مصوبه مجلس مبنی بر افزایش یک تومانی تعرفه پیامک‌ها مطرح شده بود، اظهار کرد: پیشنهاد افزایش تعرفه پیامک نه از سوی وزارت ارتباطات مطرح شد و نه دولت چنین خواسته‌ای داشت اما درنهایت این موضوع در مجلس مورد توجه قرار گرفته و رای آورد.

وی ادامه داد: در گذشته نیز اعلام کرده بودیم که موافق افزایش تعرفه پیامک‌ها نیستیم اما به هر حال آنچه مجلس مصوب کند برای ما لازم‌الاجرا خواهد بود.

واعظی همچنین یادآور شد: البته باید توجه داشت که درآمد اضافه‌ای که از این حوزه حاصل می‌شود ارتباطی به وزارت ارتباطات نداشته و در جای دیگری هزینه می‌شود.

وزیر ارتباطات همچنین اظهار کرد: ما پیش از این هم با افزایش هر نوع تعرفه مخالفت کرده بودیم اما در مجلس حدود 10 تا 12 پیشنهاد در خصوص افزایش تعرفه‌های مخابراتی مطرح شد که هم ما به عنوان وزارت ارتباطات هم نماینده دولت و سازمان مدیریت و برنامه در این حوزه مخالفت کردیم اما در نهایت از میان این پیشنهادات بحث افزایش تعرفه پیامک‌ در مجلس مصوب شد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که تاکنون اعلام رسمی مبنی بر زمان اعمال تعرفه‌های جدیدی صورت نگرفته است، اظهار کرد: با توجه به این‌که این افزایش تعرفه در راستای بودجه 1394 صورت گرفته، احتمالا همزمان با آغاز سال 1394 تعرفه‌های جدید اجرایی خواهد شد اما تاکنون در این زمینه تاریخی به طور رسمی اعلام و ابلاغ نشده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.