به گزارش قدس آنلاین از ایلام، دکتر شهرام باسامی با بیان اینکه مرغداران استان به توصیه های کارشناسان دامپزشکی در خصوص رعایت ضوابط بهداشتی، مسایل قرنطینه ای و واکسیناسیون جوجه های گوشتی توجه نموده تا صنعت مرغداری استان در برابر بیماریها ایمن گردد، افزود: مرغداران شهرستان ایلام با 830 هزار و 410 قطعه جوجه ریزی 17 درصد، مرغداران شهرستانهای ایوان با 91/13 درصد، چرداول با 49/13درصد، دهلران با 9/12 درصد، ملکشاهی با 5/11 درصد دره شهر با 32/9 درصد، بدره با 81/4 درصد، ابدانان با 67/4 درصد و مهران با 83/2 درصد به ترتیب بیشترین میزان جوجه ریزی را به خود اختصاص داده اند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع در مرغداری های استان بیش از 4 میلیون و 539 هزار و 197 قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است، خاطرنشان ساخت: این اداره کل با بکارگیری سامانه GIS بر کلیه مراحل جوجه ریزی، فروش و عرضه، ثبت و شناسایی کانونهای بیماری در واحدهای پرورشی نظارت می نماید.
نظر شما