قدس آنلاین یزد - مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت : بهبود کیفیت خوراک دام در تولید دام سالم و تضمین کیفیت فراورده های خام دامی نقش بسزایی دارد

خوراک دام سالم  درکیفیت فراورده های خام دامی  نقش بسزایی دارد

به گزارش قدس آنلاین از یزد، علی اکبرحدادزاده در نشست مشترک تشکل های مرتبط با تولید خوراک دام با مسئولین دامپزشکی استان یزداظهار داشت :هر نوع فراورده خام دامی از قبیل گوشت، شیر، تخم مرغ و .... می بایست از انواع سموم و مواد اضافی عاری باشد و این مهم تنها با حفظ سلامت خوراک مصرفی دام ها میسر می باشد

وی با اشاره به لزوم حضور مسئولان فنی در کارخانه ها و واحدهای تولید خوراک دام تصریح کرد: مسئولین فنی بعنوان نماینده امین سازمان دامپزشکی کشور نقش مهمی در نظارت بر تولید خوراک دام و حفظ سلامت این محصول بر عهده دارند. بر این اساس حضور مسئول فنی دامپزشکی در کارخانه های تولید خوراک دام ضرورت دارد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد به تشریح مشکلات موجود در زمینه سنجش باقی مانده های دارویی در خوراک دام پرداخت و خاطر نشان ساخت : اجرای کامل دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر رعایت قوانین GMP در کارخانجات خوراک دام و به کار گیری دامپزشک به عنوان مسئول فنی برای تضمین سلامت تولیدات کارخانه الزامی می باشد.

در همین راستا دکتر پورمیرزایی مسئول آموزش اداره کل دامپزشکی استان یزد اصول GMP در کارخانه تولید خوراک دام و استانداردهای لازم در رابطه با تولید و فراوری این محصول را برشمرد و نقاط بحرانی و خطراتی که می تواند کیفیت و سلامت خوراک دام را تحت الشعاع قرار دهد را برای شرکت کنندگان در این نشست تشریح کرد.

در پایان تمامی مسئولین حاضر در جلسه بر لزوم تشکیل انجمن صنفی متشکل از تمامی دست اندرکاران صنعت تولید خوراک دام تاکید کرده و خواستار هماهنگی هر چه بیشتر صاحبان صنایع تولید خوراک دام و به کارگیری هر چه بهتر اصول و استانداردهای سازمان دامپزشکی در این زمینه شدند

 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.