به گزارش گروه خواندنی های قدس آنلاین، به باور پزشکان و متخصصان تغذیه نوشیدن متعادل چای و قهوه که سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ها هستند فواید بیشماری دارد.
گروهی از دانشجویان مدرسه طراحی صنعتی دانشگاه ساوت همپتون برای تسهیل تهیه انواع چای و نوشیدن آن ابزارهای جذابی طراحی کرده و ساخته اند.
تد روزنبرگ، سرپرست گروه سازنده ابزارها گفت:" آماده کردن چای فله و نوشیدن آن خارج از خانه دشوار است و نخ چای های کیسه ای نیز ممکن است پاره شود و کیسه در آب جوش غوطه ور می شود. برای تسهیل آماده کردن چای این ابزارها را طراحی کردیم. "
نظر شما