هنوز زمان زیادی از دزدی سایبری ۸۰ میلیون دلاری از بانکی در بنگلادش نگذشته که حالا خبر می رسد هکرها این بار با روشی مشابه ۱۲ میلیون دلار از پول های بانکی دیگر در کشور اکوادور را مورد دستبرد قرار داده اند

هکرها این بار با استفاده از سوئیفت ۱۲ میلیون دلار از بانکی در اکوادور سرقت کردند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از دیجیاتو ، هنوز زمان زیادی از دزدی سایبری ۸۰ میلیون دلاری از بانکی در بنگلادش نگذشته که حالا خبر می رسد هکرها این بار با روشی مشابه ۱۲ میلیون دلار از پول های بانکی دیگر در کشور اکوادور را مورد دستبرد قرار داده اند. هردوی این دزدی ها با استفاده از رخنه امنیتی موجود در سامانه تبادلات بین بانکی، موسوم به سوئیفت (SWIFT)، انجام شده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، این دزدان حرفه ای ۹ میلیون دلار از مبلغ فوق را به ۲۳ بانک مختلف در هنگ کنگ و ۳ میلیون دلار دیگر را به بانک هایی در دبی و سایر نقاط دنیا منتقل کرده اند. این تبادلات بر بستر سوئیفت و مابین بانک Wells Fargo اکوادور و بانک های HSBC و Hang Seng انجام شده است. به نظر می رسد مقصد تمام پول های دزدیده شده حساب های جعلی و تقلبی بوده است.

مشابه موارد قبل، این بار نیز هکرها توانسته اند با دستیابی به اطلاعات ورود، خود را به عنوان یک بانک حقیقی به سرویس تبادل پیام سوئیفت معرفی کنند و از این طریق درخواست انتقال وجوه را به بانک قربانی ارسال نمایند. گفته می شود دزدی بنگلادش با استفاده از ضعف یک سوئیچ ۱۰ دلاری و نبود فایروالی قدرتمند انجام گرفته و اگر دزدان در متن یکی از پیام های خود کلمه “foundation” را با املای درست تایپ کرده بودند، رقم از دست رفته از ۸۰ میلیون دلار فعلی به ۱ میلیارد دلار افزایش می یافت.

هنوز مشخص نیست که سرقت از بانک اکوادوری نیز به دلایل مشابهی انجام شده، یا این که دزدان راه تازه ای برای نفوذ به سوئیفت یافته اند.

بانک های آمریکایی و خود موسسه SWIFT تلاش های تازه ای را برای کشف و اصلاح ضعف های امنیتی این سامانه ارتباط بین بانکی آغاز کرده اند تا شاید دیگر در آینده شاهد وقوع دزدی هایی این چنین نباشیم.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.