به گزارش قدس آنلاین از یزد ، محسن ذاکری نیا در این باره اظهار داشت: قُطّاب از جمله شیرینی های معروف و یکی از سوغات مهم یزد به شمار می رود و این محصول به دلیل وجود مغز بادام و هل ارزش غذایی مناسبی دارد و طعم بسیار عالی قطاب، آن را از دیگر شیرینی ها متمایز کرده است.
وی خاطرنشان ساخت: قطاب یکی از شیرینی های شهر یزد است که به عنوان یک محصول اقتصادی با بازدهی نسبتاً زیادی مطرح می باشد و هزاران نفر در زمینه این محصول امرار معاش می نمایند. از طرفی باتوجه به اینکه قطاب از شیرینی های بادوام در برابر هوای آزاد به حساب می آید بیشتر در مراسم جشن و شادی و دید و بازدیدهای زیارتی مورد استفاده و تعارف قرار می گیرد و البته پررنگ بودن آن در بخش سوغات یزد از دیگر ویژگی های ان است.
این مقام مسئول در خصوص تاریخچه این شیرینی تصریح کرد: اگرچه تاریخچه تولید شیرینی به قبل از اسلام باز می گردد و قطعاً یزد نیز به عنوان یکی از مراکز مهم جمعیتی فلات ایران از این تاریخ بی بهره نبوده ولی مستندات موجود در خصوص این شیرینی کم نظیر یزدی مربوط به اواخر قاجار می باشد.
نظر شما