قدس آنلاین- یزد : مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت : شهروندان هنگام خرید به تاریخ انقضاء و شرایط بهداشتی گوشت های بسته بندی داخلی و وارداتی توجه کنند.

هنگام خرید به تاریخ انقضاء و شرایط بهداشتی گوشت های بسته بندی داخلی و وارداتی توجه کنند

به گزارش قدس آنلاین  از یزد ،  دکتر علی اکبر حداد زاده در ین خصوص اظهادراشت : از آن جا که اطمینان از سلامت گوشت مصرفی مردم در اولویت اهداف و برنامه های دامپزشکی قرار دارد، سازمان دامپزشکی کشور به‌منظور نظارت بر سلامت گوشت‌های وارداتی از کشورهای مختلف نسبت به تدوین الزامات بهداشتی واردات (IHR) اقدام نموده است که بر این اساس، گوشت های وارداتی از اولین مراحل کشتار تا آخرین مراحل مربوط به بسته بندی و حمل از کشور مبداء، تحت نظارت سازمان دامپزشكي جمهوري اسلامي ايران می باشد.

وی در مورد نوع و چگونگی اعمال این نظارت ها گفت : نظارت های مذکور شامل دو بخش بهداشتی و شرعی بوده و با اعزام کارشناسان فنی و بهداشتی و همچنین ناظرین شرعی به کشور مبداء و استقرار در محل کشتارگاه ها بر روند کشتار، همچنین سلامت و حلیت لاشه ها و چگونگی قطعه بندی، بسته بندی، منجمد سازی و نگهداری نظارت می نمایند و برای کنترل بیشتر، این گوشت‌ها در بدو ورود به کشور نیز نمونه‌برداری و آزمایش می‌شوند.

این مقام مسئول تصریح کرد: بسته بندی گوشت های وارداتی دارای برچسب های مخصوصی است که حاوی اطلاعاتی از قبیل مشخصات شرکت سفارش دهنده و تاریخ تولید و انقضاء گوشت می باشد. همچنین این بسته بندی ها دارای برچسب نظارت دامپزشکی و ممهور به مهر ذبح شرعی می باشند.

دکتر حدادزاده در پایان توصیه نمود: مصرف کنندگان می باید علاوه بر توجه به مشخصات درج شده بر روی بسته بندی به وضعیت ظاهری گوشت های منجمد دقت نمایند تا عاری از هر نوع لکه های قارچی (سبز رنگ) و سوختگی ناشی از انجماد (نقاط قهوه ای رنگ) و یا رنگ غیر طبیعی باشد. ترشحات خونی به صورت مایع یا منجمد نباید در لفاف های قطعات گوشت وجود داشته باشد. گوشت نباید بوی غیر طبیعی (اکسیداسیون چربی یا فساد) داشته باشد. ضمنا گوشت های منجمد تولید داخل هم بجز متفاوت بودن بسته بندی بایستی واجد تمام ویژگی های ذکر شده باشند. لذا شایسته است شهروندان محترم از خرید گوشت های منجمد فاقد بسته بندی مشخص خودداری نمایند.

 

 

 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.