آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه کشور در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فیضیه قم با اشاره به وضعیت کنونی جهان اسلام، اظهار کرد: دشمنان امروز در جهان اسلام مسلمانان را به جان هم انداختند و با قتل و غارت و خونریزی همه چیز را ویران می کنند.

 منشاء بیش از ۹۰ درصد از طلاق ها شبکه های مجازی است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از میزان ، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید با بیان اینکه رسانه‌های فاسد، عقاید، اخلاق، ایمان و وحدت مسلمانان را نشانه گرفته و در حال بمباران آن هستند،اظهار کرد:باید در مقابل شبهه‌های آنها که اغلب نیز تازگی ندارد، آماده مقابله بود، به خصوص در مقابل تکفیری‌ها که بزرگترین خطر برای جهان اسلام هستند.

وی اظهارداشت :یکی از وظایف مهم حوزه های علمیه کمک به ایجاد اتحاد و وحدت بین مسلمانان است.

وی با بیان این که این وضعیت مورد تایید و خواسته آمریکا است و جنگ در یمن حتی 10 سال به طول بکشد هیچ مانعی برای آمریکا ندارد، گفت: آمریکا به تازگی به کشورهای عربی یک هزار میلیارد دلار اسلحله فروخته، از این رو هر چقدر مدت زمان جنگ بیشتر شود وابستگی این کشورها به آمریکا نیز بیشتر می شود.

آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر ضرورت بیداری و آگاهی مسلمانان در برابر این اقدام های توطئه آمیز و تفرقه افکنانه، اذعان داشت: برای خاموش کردن این آتش فقط برنامه نظامی کافی نیست، بلکه باید از سوی حوزه های علمیه هم به اتحاد بین مسلمانان کمک شود.

وی ادامه داد: با توجه به این که نقاط اشتراک و و حدت مسلمانان بسیار زیادتر از نقاط اختلاف است باید مسلمانان دست به دست هم بدهند، تا به کمک یکدیگر این آتش ها را خاموش کنیم.

وی با اشاره به انجام یک کار پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه در راستای افشای میزان دخالت و نقش وهابیت در قضیه داعش، خاطرنشان کرد: برای این طرح تحقیقاتی، دو گروه تعین و حاصل کار آنها فصل بندی و جمع آوری شده و برای اثبات این حقیقت که سرچشمه داعش، وهابیت است آن را منتشر خواهیم کرد.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که در این تحقیق، 5 بخش از جمله مدارس معمولی درعربستان سعودی مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: در این مدارس درس تکفیر داده می شود و جان و مال زائران قبور مباح دانسته می شود.

این مرجع تقلید تصریح کرد: علاوه بر مدارس معمولی، در حوزه های علمیه عربستان نیز به طور مفصل درس تکفیر و کشت و کشتار ارائه می شود.

وی هم چنین فتوای مفتیان اعظم سعودی را طبق تحقیق صورت گرفته، سومین عامل خشونت های داعش عنوان کرد و گفت: مفتیان بزرگ این کشور به بهانه نقض شدن احکام اسلام و شرک و کفر دانستن آن دستور ریختن خون و غارت اموال را می دهند.

آیت الله مکارم شیرازی هم چنین رسانه های مهم عربستان که دعوت به خشونت و جنایت می کنند را نیز چهارمین بخش مورد بررسی در علت دست زدن گروهای تکفیری به کشتار مسلمانان برشمرد و افزود: رسانه های خارجی که منابع خبری خود را به طور عمده از شبکه های تکفیری تامین می کنند، نیز در بروز و ظهور این جنایت ها نقش مهمی دارند.

وی هم چنین با اشاره به برگزاری همایش ضد تکفیری در کشور چچن، افزود: در این همایش که جمعی از علمای اهل سنت از جمله شیخ الازهر در آن شرکت داشتند، طی بیانیه ای به صراحت اعلام شد که وهابیت جزء جماعت اهل سنت نیستند.

وی با بیان این که عربستان به شدت از برگزاری این همایش عصبانی شده است، اظهار کرد: کسانی که در این همایش بودند، کمک های عربستان و دلارهای نفتی به آنها داده می شد، ولی در عین حال حقیقت را فاش کردند تا دامان اسلام را از لکه ننگی به نام وهابیت پاک کنند که این کار بسیار خوب بود و نشان می دهد، از این نظر آینده روشنی در پیش رو خواهیم داشت.

این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که امروز خطر مهمی که نه تنها جهان اسلام بلکه همه دنیا را تهدید می کند، شبکه های فاسد مجازی است، گفت: این شبکه ها دین را هدف گرفته اند و طلبه ها و حوزه های علمیه باید مراقب خطر شبکه های مجازی باشند.

آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد منشاء بیش از 90 درصد از طلاق ها از شبکه های مجازی است، چرا که زن و مرد به واسطه ارتباط هایی که در این شبکه ها پیدا می کنند و سپس فاش می شود، زندگی مشترکشان به جدایی می انجامد.

وی با بیان این که بتازگی از سوی شورای عالی مدیریت حوزه برنامه هایی برای حل این مشکل پیش بینی شده است، به نقش شبکه های مجازی در ایجاد اختلاف در خانواده ها اشاره کرد و گفت: این شبکه ها در انتخابات نیز می توانند دخالت کنند و پیام های یک کاندیدا را حذف و به جای آن پیام های مربوط به کاندیدای دیگر را قرار دهند.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به تصمیم دولت برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و این که امیدواریم اجرای آن طولانی نشود، افزود: این شبکه می تواند به عنوان تامین کننده نیازهای مردم به شبکه های اجتماعی جایگزین اینترنت فعلی باشد تا مفاسد از آن حذف و پهنای آن نیز به این شبکه اختصاص پیدا کند.

وی گفت: دولت هر چقدر در این زمینه هزینه کند، به جا است، چرا که این موضوع یک مساله اخلاقی، مذهبی، سیاسی و اقتصادی است.

وی با اشاره به وجود نیروهای مستعد در حوزه های علمیه برای همکاری در این خصوص، اضافه کرد: تا زمانی که یک شبکه مفید و قانع کننده ای به نام شبکه ملی اطلاعات نداشته باشیم، به عنوان یک برده در چنگال بیگانگان قرار داریم.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.