برگزیدگان بخشهای جنبی شامل مسابقه‌های نمایشنامه‌نویسی، عکس، پوستر و هویت بصری، پژوهش و گروه‌های نمایشی در حوزه توان‌بخشی معرفی شدند.

برگزیدگان بخشهای جنبی تئاتر فجر معرفی شدند

به گزارش «قدس آنلاین»،  این برنامه شامگاه جمعه ۸ بهمن ماه در تالار دکتر ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر و با کارگردانی حسین پارسایی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم سعید اسدی، دبیر جشنواره گفت: این مراسم تنها به قصد اهدای جوایز برگزار نشده است؛ بلکه پایان این مراسم می‌بایست به یک رویداد اجتماعی و فرهنگی تبدیل شود.

وی افزود: پس از رخداد غم‌انگیز ساختمان «پلاسکو»، جشنواره را با یاد قهرمانان میهن و شهدای آتش‌نشانی آغاز کردیم تا به کسانی که برای حفظ جان مردم تلاش می‌کنند، علاقه خود را نشان دهیم.

اسدی با اشاره به موضوعاتی واجد اهمیت برای جشنواره ۳۵ گفت: برگزاری جشنواره تئاتر بر اساس مفهوم مسئولیت اجتماعی مهم است. ما در این دوره میزبان عزیزانی از انجمنهای نابینایان و ناشنوایانی هستیم  که در این جمع حضور دارند و در ادامه  هم به خاطر رسیدن به همین مفهوم اجتماعی برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی درباره تأثیرات نشستهایی که همزمان با جشنواره در زمینه دیگر حوزه‌های هنری برپا شده است، ادامه داد: با برگزاری نشستهایی در حوزه‌های هنری دیگر چون گرافیک، پوستر و هویت بصری به انتخاب هنرمندانی رسیدیم که امروز مفتخریم تا آثار برگزیدگان را در نمایشگاه و چاپ کتاب داشته باشیم.

اسدی درباره ایجاد بخش نمایشنامه نویسی در جشنواره تئاتر فجر نیز گفت: برای جشنواره تولیدات نمایشنامه‌های ایرانی از اهمیت بالایی برخوردار بوده است که آثار برگزیده از ۱۰ اثر انتخاب شده اعلام می‌شوند.

دبیر سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر همچنین به برگزاری همایش «شهر و شهروندی و مسئولیت اجتماعی تئاتر به عنوان یکی دیگر از رویکردهای مهم این دوره از جشنواره اشاره کرد.

در ادامه این مراسم از برگزیدگان بخشهای جنبی شامل مسابقه‌های نمایشنامه‌نویسی، عکس، پوستر و هویت بصری، پژوهش و گروه‌های نمایشی در حوزه توان‌بخشی معرفی شدند.

آرا هیئت داوران «مسابقه نمایشنامه‌نویسی»  
 هیأت داوران متشکل از حسین پاکدل، جواد عاطفه و روزبه حسینی برگزیدگان خود را به ترتیب زیر اعلام کرد:

رتبه­ اول: «پیام لاریان» برای نگارش نمایشنامه «پروانه الجزایری»

رتبه­ دوم: «تهمینه محمدی» برای نگارش نمایشنامه «موزه خصوصی»

رتبه­ سوم :  «مریم منصوری» برای نگارش نمایشنامه «برف زمین را گرم می­ کند»

آرا مسابقه عکس سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر

هیئت داوران متشکل از رضا کیانیان، سیف اله صمدیان و عباس کوثری در این بخش بیشترین جوایز را بابت عکاسی از نمایش «می‌سی‌سی‌پی نشسته می‌میرد» کاری از همایون غنی‌زاده دادند.

این هیئت ضمن تقدیر از «حامد ملک‌پور» برای عکاسی از نمایش «می‌سی‌سی‌پی نشسته می‌میرد» از تهران، «حسین اسماعیلی» برای عکاسی از نمایش «بی‌لالا (رقص مرگ)» از تهران، «مونا تهرانی موید» برای عکاسی از نمایش «بی‌لالا (رقص مرگ)» از تهران و «فرناز مطلوبی» برای عکاسی از نمایش «پریگرینوس...» از تبریز، جوایز خود را به شرح زیر تقدیم کرد:

رتبه اول «فرهاد جاوید» برای عکاسی از نمایش «می‌سی‌سی‌پی نشسته می‌میرد» از تهران.

رتبه دوم: «پرنا بهارعلی» برای عکاسی از نمایش «سوء تفاهم» از تهران.

رتبه سوم «سیدضیاالدین صفویان» برای عکاسی از نمایش «مرد بالشی» از تهران

آرا مسابقه پوستر سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر

هیئت داوران این بخش متشکل از قباد شیوا، مازیار تهرانی و مجید کاشانی با تقدیر از «ساقی انتظامی‌راد» برای طراحی پوستر نمایش «اجراگر»، «مهدی دوایی» برای طراحی پوستر نمایش «اسکورسیزی»، «زهرا انصاری» برای طراحی پوستر نمایش «اشکهای خدا شور نیست» برگزیدگان خود را به شرح ذیل اعلام کردند:

رتبه اول: «مهدی فاتحی» برای طراحی پوستر مجموع آثار

رتبه دوم: «امیر مصباحی» برای طراحی پوستر نمایش «چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد»

رتبه سوم: «میثم نادری» برای طراحی پوستر مجموع آثار

آرا بخش پژوهشی «شهر، شهروندی و تئاتر»  

هیئت داوران متشکل از عطاءاله کوپال، شیرین بزرگمهر و سعید اسدی از برگزیدگان این بخش به شرح ذیل تقدیر کردند:

«شبنم شیرزادی» و «بهروز محمودی بختیاری» برای نگارش مقاله «بررسی تطبیقی هویت شهر در دو نمونه  سینمایی و نمایشی؛ فیلم «داگ‌ویل» و نمایشنامه شهر کوچک ما»

«رامتین شهبازی» برای نگارش مقاله «دلالت اسطوره­ای شهر در نمایشنامه کوکوی کبوتران حرم اثر علیرضا  نادری»

«علی رویین» برای نگارش مقاله «تأثیر کلانشهر بر حیات ذهنی شخصیت­های نمایشی»

آرا بخش هویت بصری سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

هیئت داوران این بخش شامل ابراهیم حقیقی، امرالله فرهادی آردکپان، علیرضا مصطفی زاده ابراهیمی با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از «سعید خالقی» برای طراحی هویت بصری «گروه تئاتر استو ویداتو»، «سعید رضوانی» و «مریم فرهادی» برای طراحی هویت بصری «گروه تئاتر تجربی مهتاب»، «کارنگ طیاری» و «پونه صادق زاده» برای طراحی هویت بصری «گروه تئاتر تماشا» تقدیر کردند.

هیئت داوران برگزیدگان خود را به شرح ذیل اعلام کردند:

رتبه اول:تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم می شود به «الهام همت» برای طراحی هویت  بصری «گروه تئاتر شایا»

رتبه دوم:لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیم می شود به «ایمان ارضی» برای طراحی هویت بصری «گروه تئاتر  سیماچه»

رتبه سوم :لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیم می شود به «سهند بادلی» برای طراحی هویت بصری «گروه تئاتر  سکوت»

تقدیر از پنج گروه نمایشی توان‌خواه

ستاد برگزاری سی و پنجمین جشنواره بین‌­المللی تئاتر فجر در راستای اهداف اصلی این رویداد هنری، از آثار نمایشی تولید شده بر اساس مضامین مورد تأکید در فراخوان جشنواره و رویکرد این رویداد هنری در توجه ویژه به مشارکت و مسئولیت اجتماعی تقدیر به عمل آورد:

 گروه نمایش «با هم» برای اجرای نمایش «اتوبوس در دست تعمیر است» از یزد – اجرا توسط هنرمندان  نابینا- به کارگردانی جعفر دل دل

 گروه نمایش «آری یا نه» از تهران- با حضور هنرمندان نوجوان کودکان کار و هنرمندان تحت پوشش سازمان  بهزیستی به کارگردانی مجید رحمتی

 گروه نمایش «پزشک نازنین» اجرا شده توسط هنرمندان سندروم داون به کارگردانی حسین رحیمی

 گروه نمایش «داون» به خاطر اجرای نمایش­های «افسانه دشت بی‌باران» و «ننه ماهی، چترهای سفید»   توسط هنرمندان سندرم داون به کارگردانی رسول حق‌شناس

گروه نمایش «حواست کجا بود» اجرا شده توسط هنرمندان جانباز اعصاب و روان به کارگردانی علیرضا  دهقانی

 گروه تئاتر باران برای اجرای نمایش «فصل بهار نارنج» با حضور هنرمندان نابینا به کارگردانی غلامرضا عربی

 گروه نمایش «گاوی که می­‌خواست شیر باشد» با حضور توان خواهان جسمی و حرکتی به کارگردانی محسن  میرزایی و ایمان تاج‌سلیمان

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.