کرمانشاه-نخستین جشنواره طبخ ماهی با همکاری ادارات شیلات و جهاد کشاورزی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قصرشیرین برگزار شد.

نخستین جشنواره طبخ ماهی در قصر شیرین برگزار شد

به گزارش قدس آنلاین، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم، سنتی و محلی با استفاده از مواد غذایی سالم عنوان کرد.

داود ناصری امید افزود: از آنجا که غذاهای آماده و فست ‌فودها جایگزین غذاهای سنتی و محلی سالم شده است، لذا باید تلاش شود که فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی در سفره‌های خانواده‌های ایرانی بازگردانده شود.

گفتنی است در این مراسم مربیان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با برگزاری کلاس های آموزشی کوتاه مدت به آموزش نحوه پخت و پز ماهی و سفره آرایی پرداختند و در پایان به نفرات برتر جوایز ارزنده ای اهدا شد .

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.