عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر با بیان اینکه چادرهای ستاد بحران شهردای مورد استفاده در ستاد گردشگری بود گفت: شهرداری تهران طی سال های اخیر در ایام عید به بحث گردشگری پرداخته است اما به این خاطر که سند بالادستی در این رابطه موجود نبوده، برنامه ها بر مبنای اصولی پیش نرفته است.

شهرداری در گردشگری سند بالا دستی ندارد/چادرهای ستاد بحران را در ستاد گردشگری استفاده کرد

به گزارش «قدس آنلاین»، ستاد گردشگری نوروزی با اما و اگرهایی مواجهه است و هر سال تبلیغات بسیاری برای جذب گردشگران داخلی و خارجی از سوی برگزار کنندگان این ستاد انجام می شود در حالیکه پروژه های عمرانی شهری در کلان شهر تهران متعدد و هزنیه بر است بخشی از اعتبارات حوزه شهری صرف کارهای فرهنگی، برپایی نمایشگاه ها و تورهای تهران گردی می شود، تورهایی که عموما شهروندان و هموطنان با خانواده و با وسیله شخصی خود به آن اماکن تفریحی می روند و هزنیه قابل توجه تورها برای همه مقرون به صرفه نیست و این خود باعث کاهش اقبال عمومی است با این حال ۱۲۰ غرفه اطلاع رسانی در سطح شهر تهران برپا شد و ۹۷هزار بسته تهران گردی برخلاف سال گذشته که رایگان بود امسال به قیمت یکهزار تومان فروخته شد.

مجتبی شاکری در این رابطه گفت و گویی انجام داد و اظهار کرده: متاسفانه سند بالادستی در رابطه با موضوع گردشگری در شهرداری تهران موجود نیست و همین موضوع نیز سبب می شود اقدامات صورت گرفته در این رابطه آنطور که باید بر اساس برنامه نباشد.

وی افزود: شهرداری تهران طی سال های اخیر در ایام عید به بحث گردشگری پرداخته است اما به این خاطر که سند بالادستی در این رابطه موجود نبوده، برنامه ها بر مبنای اصولی پیش نرفته است.

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به لزوم ایجاد درآمد پایدار از طریق گردشگری اظهارکرد: بدون شک گردشگری باید درآمد پایدار ایجاد کند زیرا مقوله گردشگری یک صنعت محسوب می شود اما در شهر تهران شاهد هستیم که شهرداری نه تنها درآمد پایدار ایجاد نمی کند بلکه مبالغ زیادی را نیز در حوزه گردشگری صرف می کند.

شاکری با تاکید بر اینکه " گردشگری با گردشبری متفاوت است" تصریح کرد: اقدامی که اکنون در شهر تهران صورت می گیرد گردشبری است و این با مقوله گردشگری تفاوت قابل توجهی دارد.

وی ادامه داد: شهرداری در ایام عید دست به گردشبری شهروندان زده بود و نباید این چنین باشد که شهرداری اعتبار هزینه کند تا شهروندان را به گردش رفتن سوق دهد. اگر مفهوم گردشگری مد نظر باشد، افراد باید پول هزینه کنند تا به گردش بروند.

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران از ارائه نشدن آمار هزینه های صورت گرفته از سوی ستاد گردشگری تهران طی سال گذشته و سال جاری خبرداد و اذعان کرد: سال گذشته از شهرداری تهران درخواست کردیم که آمار هزینه کرد ستاد گردشگری را اعلام کند اما این اتفاق نیافتاد و در رابطه با اقدامات سال ۹۶ ستاد نیز هنوز گزارشی به شورا ارائه نشده است.

شاکری با بیان اینکه " برخی هزینه ها در ستاد گردشگری مشخص نیست" گفت: در ستاد گردشگری هزینه های صورت گرفته به نوعی محو می شود. برای راه اندازی ستاد از چادرهای بحران استفاده شده و تعدادی از شهریاران جوان برای این کار به کار گرفته می شوند اما در حقیقت هزینه هایی برای این کار صورت می گیرد که محاسبه نمی شود و اعلام می شود که در این رابطه هزینه ای صورت نگرفته است.

با این وجود فرزاد هوشیارپارسیان، رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری و استمرار تورهای گردشگری تا پایان بهار خبر داد و گفته: ۱۰بسته تور گردشگری در قالب شمیران گردی، قلب تاریخی تهران؛ عودلاجان، سه برج(برج های میلاد، طغرل، آزادی)، تپه های عباس آباد، تورهای باغ گیاه شناسی، دریاچه شهدای خایج فارس تا پایان فصل بهار با قیمت میانگین ۲۰هزار تومان روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه مسیرهای دائمی گردشگری تهران در پنج مسیر ایجاد شود افزود: تورهای گردشگری متناسب با نمایشگاه کتاب در اردیبهشت ماه و تورهای شبگردی متناسب با ماه مبارک رمضان در خردادماه برگزار خواهد شد در دنیا ۳۰ نوع گردشگری وجود دارد که ۲۷ نوع آن در تهران قابل اجرا است همچنین تور حیات وحش و پرنده گردی با وجود ۶ هزار نوع پرنده از جمله تورهایی است که در تهران قابلیت اجرا دارد و بر این اساس با همکاری مشاوان به دنبال راه اندازی تور پرنده نگری در پارک سرخه حصار هستیم که امیدواریم در آینده اجرایی شود.

هوشیار یادآور شد: شهرداری تهران از ۲۵ اسفندماه ۹۵ تا ۱۳ فروردین ماه ۹۶ آمادگی برگزاری یکصد هزار نفر تور گردشگری را داشت، بیش از ۸۰۰ نفر پرسنل شهرداری تهران در مناطق۲۲گانه شهرداری تهران آماده خدمت رسانی بوده و در برگزاری این تورها از ظرفیت ۳۵۴ کانون گردشگری محلات استفاده شد همچنین ۱۱ کمپ اسکان موقت برای مسافران ایجاد شد و علاوه بر امکانات اسکان، نصب دستگاه های ورزشی و سرگرمی و ارائه خدماتی همچون کارواش رایگان و… آماده سازی شد که ۴هزار و ۳۱۴ خانوار از خدمات این کمپ ها استفاده کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.