شهرکرد-رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل از طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در شهرستان اردل خبر داد.

طرح تشدید نظارت های دامپزشکی بر فراورده های خام دامی اجرا شد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری، داود ربیعی اظهار داشت: با توجه به ساماندهی قصابی های شهر های اردل، کاج و دشتک و همچنین روستاهای رستم آباد و آلیکوه و همچنین تعطیلی کشتارگاه سنتی دام شهر اردل و هدایت قصابان این شهر و روستاها به کشتارگاه صنعتی جونقان طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی فراورده‌های خام دامی با همکاری سایر ادارات مربوطه در شهرستان آغاز شد.

وی تصریح کرد: در این طرح بر عملکرد همه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، قصابی ها، رستوران‌ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می‌شود و دو اکیپ ثابت و سیار در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی مشارکت دارند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل با بیان اینکه سلامت فرآورده‌های خام دامی از سیاست‌های امنیت غذایی دامپزشکی است، خاطرنشان کرد: به دلیل حساسیت موضوع و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو این طرح به صورت ویژه پیگیری و دنبال می‌شود و با متخلفان برابر  مقررات برخورد قانونی لازم بعمل خواهد آمد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.