رشت- در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی در استان گیلان، دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرای کامل طرح سورتینگ و بسته بندی برنج در گیلان را مورد بررسی قرار داد.

اجرای طرح سورتینگ برنج در گیلان مورد بررسی قرار گرفت

به گزارش قدس آنلاین به نقل از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی در استان، در جلسه ای با حضور معاونت غذاو دارو، مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی  ضمن بررسی اجرای کامل طرح سورتینگ و بسته بندی برنج در استان و برون سپاری برخی از فعالیت ها، استفاده از ظرفیت های خارج سازمان نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سورتینگ (Sorting) اصطلاحی به معنای درجه بندی و دسته بندی محصولات است. محصول برنج از فرآورده های تولیدی کشاورزی استراتژیک در استان گیلان می باشد که حجم وسیعی از تامین و امنیت غذایی مصرف کنندگان و همچنین اشتغال پایدار در ارتباط مستقیم با نحوه تولید، بسته بندی و عرضه به بازار محصول مذکور در سطح استان و کشور می باشد  که تاکنون حدود ۵۰ واحد آن از اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان موفق به اخذ پروانه بهداشتی ساخت و شناسه نظارت کارگاهی شده اند.

از این رو به منظور جلوگیری از تقلبات و اختلاط برنج های نامرغوب با برنج مرغوب گیلان و همچنین ارتقای امنیت غذایی مصرف کنندگان و رعایت قوانین جاری کشور و حفظ و افزایش فرصت های شغلی و رونق اقتصادی اهمیت لزوم بسته بندی برنج با مجوزهای بهداشتی لازم اجتناب ناپذیر می باشد.

بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو واحدهای شالیکوبی استان می بایست پروانه بهداشتی ساخت و یا شناسه نظارت کارگاهی دریافت نمایند. استان گیلان حدود ۱۸۰۰ شالیکوبی دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.