اردبیل- همزمان با هفته پژوهش سه گونه گندم و جو در نمایشگاه پژوهش و فناوری اردبیل رونمایی شد.

رونمایی از سه گونه گندم و جو در اردبیل

به گزارش قدس آنلاین، حسین کربلایی خیاوی- رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل- در جمع خبرنگاران افزود: در این نمایشگاه از تعداد سه گونه  گندم رونمایی شد که گندم حیدی متحمل به تنش خشکی آخر فصل و مقاوم به سرما و کم‌آبی و بیماری‌های قارچی است.

وی گفت که این گونه از گندم از کیفیت نانوایی مطلوبی برخوردار است و ابراز امیدواری کرد، با توسعه کشت این گونه بتوان با آب کم، گندم با کیفیت ایده‌آل نانوایی در دسترس هموطنان قرار داد.

وی همچنین گفت: دومین گونه گندم صائین است که تحمل نسبی به تنش خشکی دارد و نسبت به ریزش دانه نیز مقاوم است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل افزود: گونه جو جلگه نیز که  مقاوم به خوابیدگی است و همین ویژگی سبب می‌شود تا هیچ گونه مشکلی در برداشت آن با دستگاه کمباین پدید نیاید و برای کشت در مناطق سردسیر آبی استان بسیار مناسب است.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.