معاون وزیر ورزش با تاکید بر اینکه ایران کشور امنی است، گفت: فدراسیون فوتبال تلاش دارد برای میزبانی در کشور خودمان، در فیفا و کنفدراسیون آسیا احقاق حق کند.

داورزنی: انتخابات بسکتبال دموکراتیک بود/ فدراسیون فوتبال در فیفا دنبال حقش است

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا داورزنی پس از مجمع انتخاباتی فدراسیون بسکتبال عنوان کرد: به طباطبایی که موفق شد رای مجمع را از آن خود کند تبریک می گویم و به سایر کاندیداها نیز خسته نباشید می گویم. امیدوارم طباطبایی بتواند به وعده های خود جامه عمل بپوشاند و بسکتبال را به جایگاه واقعی اش برساند.

وی افزود: جا دارد از زحمات مشحون و سایر همکارانشان قدردانی کنم. همچنین از سایر دوستانی که پیش از این به هر نحوی برای ارتقای بسکتبال زحمت کشیدند تشکر می کنم.

داورزنی تاکید کرد: انتظار خانواده بسکتبال این است که به عنوان یک رشته دانشگاهی و المپیکی که در زمانی جلوتر از سایر رشته های گروهی و توپی به لحاظ عملکرد در آسیا بود بتواند روزهای بهتری را داشته باشد و از همه ظرفیت ها در کشور استفاده کند.

داورزنی ادامه داد: بسکتبال نیاز به یک وفاق ملی دارد تا همه به رئیس منتخب مجمع کمک کنند. طبیعی است که طباطبایی به تنهایی کاری از پیش نمی برد و باید از همه ظرفیت های کشور استفاده کند.

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: موفقیت های والیبال در آسیا و رقابت های حهانی تجربه شده است، البته دوستان عنوان می کنند بسکتبال با والیبال متفاوت است اما من با توجه به تجربه تیمداری در این رشته می دانم ظرفیت ما بسیار بالاست و بسکتبال می تواند به عنوان یک رقیب جدی برای والیبال در آسیا عرض اندام کند. در میان اعضای جامعه بسکتبال می توانیم از نیروهای دانشگاهی زیادی بهره ببریم و ظرفیت های خوبی وجود دارد که از آن کمتر استفاده شده است.

وی افزود: برای المپیک ۲۰۲۴ و کسب سهمیه این بازی ها می توان از دوستان کمک گرفت.  باید فضایی در فدراسیون به وجود بیاید و از همه دوستانی که دلشان برای بسکتبال می تپد استفاده شود.

داورزنی عنوان کرد: اساسا اینکه فدراسیون با منابع وزارتخانه، کمیته ملی المپیک و درآمد باشگاه ها اداره شود تحولی در پی نخواهد داشت. بسکتبال بدون بازاریابی نمی تواند برنامه هایش را پیش ببرد.

داورزنی با بیان اینکه باید از امروز به بعد فضای انتخاباتی تمام شود گفت: مجمع رای خود را به صندوق انداخت و ۲۳ نفر از ۴۱ نفر به طباطبایی رای دادند و ما هم به این رای احترام می گذاریم تا ایشان برای ۴ سال آینده مبتنی بر برنامه هایش کار را جلو ببرد.

معاون وزیر ورزش با اشاره به شرایط بسکتبال گفت: بازی های جاکارتا و پس از آن المپیک را در پیش داریم. دوستان ما در فدراسیون بسکتبال باید از همین حالا به عنوان برنامه ریزی کوتاه مدت این  بازی ها را در نظر داشته باشند و اجازه ندهند وقفه ای در کار فدراسیون بیفتد. از پریچهره هم متشکرم که در این مدت سرپرستی فدراسیون را بر عهده داشتند.

در پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون بسکتبال نیز داورزنی در پاسخ به این سوال که آیا شرکت کاندیداهایی که آرای کمی دارند در انتخابات های فدراسیون ورزشی مورد قبول است، گفت: همان طور که عنوان کردم اکثریت کاندیداهای شرکت کننده از خانواده بسکتبال بودند. جو دموکراتیک مناسبی بر انتخابات بسکتبال حاکم بود. هر کسی تلاش کرده بود برنامه خودش را عنوان کند و بحث خود را مطرح نماید. در انتخابات هایی که دو نفر به فینال می رسیدند می پرسیدید چرا این گونه شد و ایراد می گرفتند و حالا نیز که این جو دموکراتیک حاکم بود، این سوال پرسیده می شود. رای آوردن یک کاندیدا به این معنا نیست که دیگران شایسته حضور در انتخابات نبودند، بلکه هر کسی در مجمعی شرکت می کند صلاحیت را دارد اما فصل الخطاب همه تصمیمات نظر مجمع است.

داورزنی در پاسخ به اینکه چرا نایب رئیس بانوان فدراسیون های ورزشی در مجامع انتخاباتی حق رای ندارند، گفت: در آیین نامه جدید این مورد اصلاح شده است. اساسا مدل جوامع به گونه ای می شود که دخالت رئیس فدراسیون وجود نداشته باشد، چون همواره این بحث مطرح می شود که اگر کسی رئیس فدراسیون باشد طی چهارسال هیات های استانی را به گونه ای مدیریت می کند که فضا را به نفع خود برای انتخابات طراحی نماید. در آیین نامه جدید حدود ۶۰ نفر رای می دهند که نیمی از آنها هیات های استانی و نیمی دیگر افرادی هستند که به عنوان مثال رئیس فدراسیون نقشی در انتخاب آنها ندارد. نایب رئیس عضو فدراسیون است، آنها در مجامع عادی حضور دارند و اظهارنظر می کنند اما با این زمینه که اعضای کابینه نباید رای بدهند، نواب رئیس بانوان در مجامع انتخاباتی حق رای نداشته اند.

داورزنی در خصوص سیاست وزارت ورزش و جوانان برای کمک به بانوان در کسب کرسی های بین المللی تصریح کرد: بانوان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند و برای وزارت ورزش و جوانان بسیار مهم هستند. همان طور که تلاش می کنیم زمینه حضور بانوان در ورزش در میادین و مسابقات فراهم شود، این تلاش برای حضور بانوان در کمیته های مختلف داخلی و بین المللی وجود دارد. برای راهیابی نیروهای مختلفمان در میادین بین المللی جنسیتی نگاه نمی کنیم. هر کسی شایستگی داشته باشد به وی کمک خواهیم کرد. نگاه وزارتخانه در این خصوص خیلی جدی است که با حضور بانوان در این میادین، نقش پررنگ تری از زنان کشورمان را شاهد خواهیم بود.

معاون وزیر ورزش در خصوص اظهارنظر اخیر قطری ها مبنی بر اینکه تیم فوتبال این کشور حاضر نیست در کشورهای ثالث مسابقه بدهد، عنوان کرد: این موضوعی است که در فدراسیون فوتبال دنبال می شود، سیاست کلی ایران هم این است تا جایی که می توانند تلاش کنند از حق مسلم خود دفاع کنند. ایران کشور امنی است و فدراسیون فوتبال به دنبال این است که در فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا این احقاق حق را دنبال کند. برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس مثل عربستان، تلاش می کنند با هزینه های هنگفتی که انجام می دهند، تصمیم گیری ها را عوض نمایند اما فدراسیون فوتبال با همکاری و کمک برخی کشورها مثل قطر تلاش می کند تا به حق مسلم خود و میزبانی در کشور خودمان دست یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.