اهواز_ مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت ملی حفاری ایران گفت: این شرکت در زمینه پیاده سازی نظام مدیریت یکپارچه دارایی های فیزیکی در سطح صنعت نفت کشور، پیشرو است . 

شرکت ملی حفاری ایران در پیاده سازی نظام مدیریت دارایی های فیزیکی در صنعت نفت کشور پیشرو است   

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران مهندس سپهر سپهری در اولین کنفرانس بین المللی مدیریت یکپارچگی دارایی های فیزیکی در صنعت نفت و گاز در تهران افزود: به دلیل اهمیت این بخش، مدیریت یکپارچه دارایی های فیزیکی در این سازمان نهادینه و به صورت یک واحد ستادی زیر مجموعه مدیریت عامل در ساختار سازمانی شرکت قرار دارد . 

وی با تشریح روند پیگیری های انجام شده در راستای استقرار مدیریت یکپارچه دارایی های فیزیکی در شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: هر تجهیز و دارایی فیزیکی در مدت عمر خود مراحل متعددی را طی می کند که تحقق هر مرحله در حیطه وظایف یک یا تعدادی از مدیریت های اصلی شرکت می باشد .

 سپهری یکی از اقدامات موثر در این ارتباط را تهیه گزارش خود ارزیابی ، تعیین سطح بلوغ سازمانی و تهیه ویرایش های اول و دوم نقشه راه استقرار نظام مدیریت دارایی های فیزیکی عنوان کرد که در مرحله خود ارزیابی اولیه از خدمات شرکت مشاور نیز استفاده به عمل آمد .  

مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت ملی حفاری ایران همچنین به آغاز تدوین اسناد راهبردی نظام مدیریت دارایی های فیزیکی بر مبنای اهداف چشم انداز شرکت اشاره و گفت:  هم اکنون برنامه ریزی برای نیاز سنجی ، ایجاد و ارتقاء سیستم های مهندسی و اجرایی در این خصوص در جریان می باشد . 

عضو شورای سیاست گذاری کنفرانس افزود:  تهیه دستورالعمل های اجرایی مدیریتی ،  فرهنگ استفاده و نگهداشت دارایی های فیزیکی، توجه به الزامات ایمنی و ایجاد ساختار سازمانی برای مدیریت دارایی های فیزیکی از نکاتی است که در راهبری مدیریت یکپارچه دارایی های فیزیکی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد . 

سپهری خاطرنشان کرد: ایجاد اطمینان از  فواید پیاده سازی این سیستم در مدیران ، تخصیص بودجه، برون سپاری و استفاده از خدمات مشاوره به خصوص در زمینه آموزش گروه های اجرایی، مدیریت و ارزیابی ریسک دارایی ها و مطالعه دقیق ارزش دارایی ها از طریق کارشناسان و گروه های تخصصی و مجرب از جمله راهکارهای بنیادی برای مقابله با چالش ها در این ارتباط است . 

وی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان حمایت از کالای ایرانی، گفت: همانطور که برای تحقق حمایت از کالای داخلی می بایست به همه جوانب آن توجه گردد تا سازنده داخلی بتواند کالایی با کیفیت، رقابتی با قیمت مناسب تولید نماید در زنجیره مدیریت یکپارچه دارایی های فیزیکی نیز تامین کالای با کیفیت، نگهداری و تعمیرات به موقع تجهیزات و تاسیسات و بهینه سازی هزینه ها در افزایش ارزش افزوده، عمر مفید تاسیسات، بسیار تاثیر گذار و نقش  اساسی دارد .  

مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران بزرگترین شرکت حفاری در کشور است که بیشترین سهم  را در بازار داخلی دارد، افزود: نباید به این شرکت تنها از زاویه حفاری نگاه کنیم زیرا خدمات جانبی فنی و تخصصی  از شاخصه های مهم این صنعت است و 68 درصد خدمات یکپارچه صنعت حفاری در کشور توسط این شرکت ارایه می گردد . 

وی اظهار کرد: تحقق اهداف مدیریت یکپارچه دارایی های فیزیکی آثار مفید و ارزشمندی در جهت استفاده بهینه از ظرفیت های بالقوه و بالفعل تمامی صنایع از جمله صنایع نفت و گاز دارد و با توجه به جایگاه و اهمیت صنعت حفاری در فرایند تولید نفت و گاز،  این شرکت به جد پیگیر استقرار کامل این مدیریت در بخش های مختلف عملیاتی و پشتیبانی می باشد . 

 عضو شورای سیاست گذاری کنفرانس در پایان گفت: این نشست علمی و تخصصی باید خروجی داشته باشد و پیشنهاد می شود راهکارهای ارایه شده در این کنفرانس به صورت پایلوت در شرکت هایی نظیر شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران یا شرکت ملی حفاری ایران برای ارزیابی نتایج حاصله اجرایی گردد .

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.