برنامه سازی رادیو بحران با سه محور آموزشی قبل، حین و بعد از بحران طراحی می شود و با تولید قطعات آموزشی و خبری منجر به افزایش آگاهی عمومی نسبت به حوادث طبیعی و غیرطبیعی خواهد شد.

تاسیس رادیو بحران در مرکز مدیریت بحران تهران

به گزارش قدس آنلاین،رادیو به‌عنوان رسانه مطالبه‎گر، باید در زمان عادی مطالبه‎گری خود را در زمینه‌های گوناگون از دستگاه‌های ذی‌ربط انجام دهد و در مقوله پیشگیری و کاهش خطرپذیری با پخش مستمر پیام های آموزشی یک حرکت تدریجی و مستمر را در فرهنگ سازی مدیریت بحران آغاز می شود.

با بررسی های انجام شده ۵۲ مخاطره مختص شهر تهران شناسایی شده که با توجه به تنوع مخاطرات نیازمند بازنگری در تولید پیام های آموزشی و تهیه سناریوهای مختلف برای پاسخ به هر مخاطره هستیم.

 در ستاد مدیریت بحران ۸۰ سازمان و نهاد عضویت دارند که مسئولیت هماهنگی آنها با شهردار تهران است. این سازمان ها هر کدام نقش و وظیفه ای مشخص بر عهده دارند و با توجه به تفویض اختیارات شهردار تهران به رئیس سازمان مدیریت بحران ، این ستاد هم دبیرخانه ای تشکیل داده که یکی از وظایف آن راه اندازی کارگروه های تخصصی است.

با راه اندازی رادیو بحران نمایندگان کمیته های ۱۴ گانه شورای هماهنگی مدیریت بحران می توانند اقدامات و موضوعات مربوط به پیشگیری، آمادگی ، مقابله و بازتوانی را به طور مستقیم با شهروندان در میان بگذارند و اطلاع رسانی کنند.

منبع: افکارنیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.