قدس آنلاین: با توجه به گرمای هوا، خطر بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو همچنان باقی است.

خطر بروز تب کریمه کنگو با گرمای هوادر خراسان رضوی

 به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ رشتی باف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اشاره به یکی از راه‌های انتقال بیماری تب کریمه کنگو از طریق کنه‌ها بیان کرد: دامداران و تمام کسانی که با دام در ارتباط هستند، ضمن سمپاشی دام‌های خود باید از لباس مخصوص برای جلوگیری از گزش کنه و انتقال بیماری استفاده کنند.

محمد رشتی باف افزود: در صورت مشاهده علائمی مانند سرماخوردگی نظیر تب و بدن درد، به سرعت به مراکز درمانی مراجعه کرده و پزشک معالج را از شغل خود مطلع کنند تا با درمان به موقع بتوانند سلامت خود را به دست بیاورند.
بیشتر بخوانید: سم‌پاشی راه‌حل ریشه‌کنی کریمه کنگو/ آمار جدیدی درباره وبا نداریم

وی بیان کرد: یکی دیگر از راه‌های اصلی انتقال بیماری تماس پوست آسیب دیده و مخاطات بدن با خونابه گوشت است بر این اساس به خاطر سالم سازی گوشت از عامل بیماری، تمام گوشت مورد عرضه در مراکز مجاز استان خراسان رضوی که ممهور به مهر و لیبل دامپزشکی است، روند پیش‌سردگذاری را طی کرده و از سلامت کامل برخوردار می‌شوند و هیچگونه مخاطره‌ای برای مردم ایجاد نمی‌کند.

رشتی باف با تاکید بر اینکه فصل گرما هنوز ادامه دارد و احتمال طغیان جمعیت کنه‌ها هست، گفت: به همین دلیل به شهروندان توصیه می‌کنیم از خرید گوشت از مراکز غیرمجاز و همچنین کشتار غیرمجاز دام جدا خودداری کنند.

وی تصریح کرد: به مردم توصیه اکید می‌شود از خریدن جگر از مراکز غیرمجاز خودداری کنند همچنین جگر باید به صورت کاملا پخته مصرف شود و مصرف خام یا نیمه پخته آن می‌تواند خطرآفرین باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.