شرکت فولاد مبارکه به عنوان سرمایه گذار، تأمین مالی ایجاد شبکه های جمع آوری دفع پساب های بهداشتی شهرستان های مبارکه به طول ۲۲۰ کیلومتر و لنجان به طول ۲۴۴ کیلومتر به همراه ۴۰ کیلومتر خطوط لوله و تأسیسات جهت انتقال را پذیرفته است.

انتقال پساب به شرکت فولاد مبارکه

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان، مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه درخصوص آغاز این عملیات گفت: همکاری شرکت فولاد مبارکه و سازمان آب و فاضلاب استان اصفهان منجر به بهبود رفاه و شرایط بهداشتی مردم منطقۀ پیرامونی شده است.

عباس اکبری از شروع انتقال و تصفیۀ پساب شهر مبارکه و محلۀ صفائیه و شهر ورنامخواست و استفاده از آن جهت تأمین قسمتی از آب صنعتی موردنیاز خطوط تولید خبر داد و افزود: در راستای اهداف استراتژیک شرکت فولاد مبارکه مبنی بر تأمین پایدار آب موردنیاز شرکت و کاهش برداشت آب خام و همچنین در راستای مسئولیتهای اجتماعی و بهبود شرایط زیست محیطی و بهداشتی شهرهای منطقۀ پیرامونی با همکاری سازمان آب و فاضلاب استان اصفهان (آبفا) در سال ۱۳۹۲، قراردادهای ایجاد شبکه های جمع آوری، خطوط انتقال و تأسیسات تصفیه خانۀ شهرهای پیرامون شرکت شامل شهرهای مبارکه، صفائیه، کرکوند، دیزیچه، زیباشهر، زرینشهر، ورنامخواست، سده و چمگردان به صورت بیع متقابل اولین بار در استان اصفهان منعقد و اجرائی شد.

وی ادامه داد: بر اساس این مجموعه قراردادها شرکت فولاد مبارکه به عنوان سرمایه گذار، تأمین مالی ایجاد شبکه های جمع آوری دفع پساب های بهداشتی شهرستان های مبارکه به طول ۲۲۰ کیلومتر و لنجان به طول ۲۴۴ کیلومتر به همراه ۴۰ کیلومتر خطوط لوله و تأسیسات جهت انتقال را پذیرفته و اجرای پروژه ها بر عهدۀ شرکت آبفا استان اصفهان است.

مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: با بهره برداری کامل از این پروژه ها جمعیتی بالغ بر ۲۸۰ هزار نفر در شهرهای مجاور شرکت تحت پوشش سیستم جمع آوری و تصفیۀ فاضلاب های شهری قرار میگیرند و شرایط زیست محیطی و بهداشتی مردم و منطقه ارتقا می یابد و از طرف دیگر در بلندمدت ۳۰ درصد آب صنعتی موردنیاز شرکت از این طریق تأمین میگردد و نیاز به آب خام شرکت به همین میزان کاهش خواهد یافت.

وی با اشاره به شرایط اقلیمی سالهای اخیر، استفاده از آب صنعتی استحصال شده از پساب شهری جهت تولید را یکی از راهکارهای مؤثر مقابله با بحران کم آبی عنوان کرد و بر تسریع اتمام و بهره برداری کامل از سایر فازهای پروژه تا پایان سال جاری تأکید کرد.

رئیس گروه فنی انرژی و سیالات نیز در این خصوص گفت: سرمایه گذاری انجام گرفته برای اجرای این طرح ها شامل ایجاد شبکۀ جمع آوری پساب شهرها، ارتقای تصفیه خانه‌های موجود شهرها، ساخت تصفیه خانۀ جدید شهر ورنامخواست، ایستگاه پمپاژ و خطوط انتقال پساب به فولاد مبارکه و ساخت تصفیه خانه های تکمیلی و پیشرفته در شرکت فولاد مبارکه بالغ بر ۳۵۰۰ میلیارد ریال است.

محمدحسن رحیمی اظهارکرد: در حال حاضر با بهره برداری از فاز اول این پروژه ها حدود ۲۵۰ مترمکعب بر ساعت، فاضلاب بهداشتی از تصفیه خانه‌های مبارکه، صفائیه، ورنامخواست به فولاد مبارکه انتقال مییابد که پس از طی مراحل متعدد و پیچیدۀ تصفیۀ تکمیلی به آب صنعتی تبدیل می‌شود و به مصرف تولید می‌رسد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.