معاون حج و زیارت خراسان رضوی گفت: ۲۰ هزار نفر به‌صورت هوایی و ۵ هزار نفر زمینی در ۶ ماهه اول سال جاری به عتبات عالیات اعزام شدند.

اعزام ۲۵ هزار نفر به عتبات عالیات در ۶ ماهه اول سال جاری

به گزارش قدس آنلاین، رضا درگاهی عنوان کرد: زائران در ۶ ماهه اول سال جاری حدود ۵ هزار نفر زمینی و ۲۰ هزار نفر به‌صورت هوایی با کاروان‌های تحت نظر سازمان حج و زیارت به عتبات عالیات اعزام شدند.

وی افزود: هزینه این سفر حدود ۲ میلیون و ۷۰ هزار تومان بوده و از ۱۰ شهریور ماه سال جاری قیمت‌ها تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است. در این بازه زمانی که اعلام شد یعنی ۶ ماهه اول سال جاری با استقبال بسیار خوبی رو به رو بوده‌ایم و کاروان‌های ما به‌صورت تکمیل به عتبات عالیات اعزام می‌شدند.

معاون حج و زیارت خراسان رضوی بیان کرد: افزایش قیمت‌ها هیچ‌گونه تاثیری بر روی خدماتی که در سفرهای عتبات عالیات در اختیار زائران از لحاظ کیفیتی قرار می‌دهیم ندارد و در این خصوص شاهد افزایش هزینه نیستیم. کاروان‌هایی که در سال جاری تاکنون اعزام شده‌اند با هیچ‌گونه مشکل خاصی رو به رو نشده‌اند.

درگاهی خاطرنشان کرد: یکی از مسئله‌هایی که همیشه سازمان حج و زیارت بر روی آن تاکید دارد توجه زائران به شرکت‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی تحت پوشش سازمان حج و زیارت است زیرا تاکنون موارد بسیاری درخصوص مشکلات حین سفر زائران هنگامی که به‌وسیله کاروان‌های آزاد اعزام می‌شوند، گزارش شده است.

وی ادامه داد: اکنون ما در سازمان حج و زیارت با تعداد زیادی پرونده حقوقی رو به رو هستیم که توسط زائران از کاروان‌های آزاد شکایت‌هایی صورت گرفته است، بعد از مراجعه زانرین تنها اقدامی که سازمان حج و زیارت می‌تواند انجام دهد، هدایت زائرین به دادگاه شعبه ۱۷ کوه‌سنگی برای تشکیل پرونده شکایت است و ما در سازمان حج و زیارت به عنوان پشتوانه‌ای برای زائرین در دادگاه حضور پیدا می‌کنیم.

درگاهی بیان کرد: اسامی همه شرکت‌های تحت پوشش سازمان حج و زیارت در سایت این سازمان ذکر شده و تمامی دفاتر تحت پوشش این سازمان دارای تابلویی‌های مجوزی هستند که این وابستگی را نشان می‌دهد و همچنین مجوزی را در معرض دید داخل دفتر خود نصب کرده‌اند که مجوز سازمان حج و زیارت یا همان مجوز بند «پ» مربوط به فعالیت در امور زیارتی است.

وی افزود: سازمان حج و زیارت هر سال دبیر کمیته اعزام اربعین استان است، مدیریت آن بر عهده استانداری بوده و کمیته‌های مختلفی را در بخش‌های متنوع سال‌های گذشته تشکیل داده است. سازمان حج و زیارت سامان‌دهی ثبت‌نام زائرین، اخذ ویزا و موارد این چنینی را در سامانه‌ای به نام «سماح» اطلاع‌رسانی کرده و زائران اطلاعات خود را وارد کرده و بعد از آن باید به دفاتر تحت پوشش مراجعه کنند.

منبع:ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.