به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان یزد ،دکترعلی اکبر حدادزاده اظهارداشت : قربانی دام در جلوی هیأت های عزاداری در ماه محرم یک سنتی استه که همه ساله برگزار می شود و بی توجهی به اصول بهداشتی و ذبح دام در جلوی هیأت های عزاداری علاوه بر انتقال آلودگی از طریق کفش و سایر وسایل به حسینیه ها و مجالس عزاداری ، منجر به افزایش احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب کریمه کنگو از طریق گوشت پیش سرد نشده می شود.
وی با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت مردم و جامعه افزود: برای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام ، ذبح دام در مراکز مورد تأیید دامپزشکی ضروری و با توجه به نظارت های صورت گرفته در کشتارگاه ها و پیش سرد گذاری لاشه ها قبل از مصرف، سلامت گوشت مورد تأیید سازمان دامپزشکی می باشد .
حدادزاده تصریح کرد: با توجه به آنکه در پاره ای از موارد ذبح دام خارج از کشتارگاه و بدون نظارت ناظرین دامپزشکی صورت می گیرد ؛ پیش سرد گذاری در دمای ۰ تا ۴ درجه به مدت ۲۴ ساعت و همچنین خرد کردن گوشت با دستکش برای پیشگیری از انتقال بیماری های مشترک ضروری می باشد .
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مردم برای ذبح دام می توانند از شبکه های دامپزشکی استان کمک گرفته و یا راهنمایی لازم را در این خصوص از طریق سامانه ۱۵۱۲ دریافت نمایند .
انتهای پیام /
نظر شما