در صورت قهرمانی تیم کاشیما آنتلرز، ژاپن در تعداد قهرمانی در لیگ قهرمانان با کره جنوبی برابر خواهد شد.

کره‌ای‌ها دست به دامن پرسپولیس در فینال آسیا

به گزارش گروه ورزشی قدس آنلاین، کره ای ها در نیمه نهایی نتوانستند از پس کاشیما آنتلرز ژاپن بر بیایند و حالا دست به دامن پرسپولیس هستند تا نماینده ایران با برتری مقابل ژاپنی ها، مانع از چهارمین قهرمانی سامورایی ها در تاریخ لیگ قهرمانان آسیا شود.

از فصل ۲۰۰۲-۰۳ که لیگ قهرمانان به وجود آمد، تیم های اهل کره جنوبی ۵ بار موفق شدند در این مسابقات به قهرمانی برسند. در سال ۲۰۰۶ چونبوک هیوندای موتورز به قهرمانی رسید، سپس در ۲۰۰۹ پوهانگ استیلرز به این عنوان دست یافت و یک سال بعد سونگنام این کشور با شکست ذوب آهن جام قهرمانی را بالای سر برد. سپس نوبت اولسان هیوندای و چونبوک هیوندای موتورز بود که به قهرمانی آسیا برسند و کره جنوبی را تبدیل به پرافتخارترین کشور این رقابت ها کنند.

اکنون کره جنوبی علاوه بر این که پرافتخارترین تیم باشگاهی آسیا می باشد، یک رکورد جالب دیگر را هم به نام خود ثبت کرده است. آن ها بالاتر از تیم های ژاپن دو بار موفق به دبل یا به عبارتی دو قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان شده اند و حالا اگر کاشیما آنتلرز بتواند پرسپولیس را شکست دهد، ژاپن به آمار فوق العاده آن ها خواهد رسید.

ژاپنی ها پیش تر در سال های ۲۰۰۷، ۲۰۰۸ و ۲۰۱۷ لیگ قهرمانان را فتح کردند که قهرمانی در سال ۲۰۰۷ با پیروزی مقابل سپاهان اصفهان به دست آمد.

اکنون کره ای بی شک طرفدار تیم پرسپولیس هستند و امیدوارند با قهرمانی نماینده ایران، اختلاف آن ها با ژاپن حفظ شود و حداقل برای دو سال دیگر بتوانند رکورد بیشترین قهرمانی را برای خود نگه دارند.

در غرب آسیا تنها ۴ کشور سابقه قهرمانی در لیگ قهرمانان را دارند. العین از امارات، الاتحاد از عربستان و السد از قطر تیم هایی هستند که در شکل جدید مسابقات قاره فوتبال آسیا موفق به قهرمانی شده اند. به عبارتی در ۱۵ دوره اخیر لیگ قهرمانان ۱۱ بار شرق آسیا توانسته جام را بالای سر ببرد و تنها ۴ بار جام در غرب آسیا بوده است.

در نایب قهرمانی تیم های اماراتی صدرنشین هستند. العین و الاهلی با سه بار شکست در فینال لیگ قهرمانان رکوردزده و پس از آن تیم های ایرانی و عربستانی هم دو بار در فینال بازنده بوده اند.

۲۰۰۲-۰۳: العین (ترو ساسانا)
۲۰۰۴: الاتحاد (سئونگنام)
۲۰۰۵: الاتحاد (العین)
۲۰۰۶: چونبوک هیوندای موتورز (الکرامه)
۲۰۰۷: اوراوا ردز (سپاهان)
۲۰۰۸: گامبا اوساکا (آدلاید یونایتد)
۲۰۰۹: پوهانگ استیلرز (الاتحاد)
۲۰۱۰: سونگنام (ذوب آهن)
۲۰۱۱: السد (چونبوک)
۲۰۱۲: اولسان هیوندای (العین)
۲۰۱۳: گوانژو اورگراند (اف سی سئول)
۲۰۱۴: وسترن سیدنی (الهلال)
۲۰۱۵: گوانژو اورگراند (الاهلی)
۲۰۱۶: چونبوک هیوندای موتورز (العین)
۲۰۱۷: اوراوا ردز (الهلال)
۲۰۱۸: پرسپولیس - کاشیما

منبع: ورزش۳

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.