مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: سال زراعی جاری ۴۲۰ تن کنجد از کشتزارهای این شهرستان برداشت شد که نسبت به پارسال ۲۲ درصد بیشتر است.

برداشت کنجد در داورزن افزایش یافت

به گزارش قدس، حسین تاج آبادی افزود: ۴۰۰ هکتار از مزارع شهرستان داورزن سطح زیر کشت کنجد است که به لحاظ سطح کشت کنجد آبی رتبه نخست خراسان رضوی را دارد.

وی ادامه داد: اقلیم مناسب منطقه، دوره رشد کوتاه کنجد و افزایش حدود دو برابری قیمت این محصول نسبت به پارسال از عوامل رغبت کشاورزان داورزنی به کشت کنجد است.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: دانه روغنی کنجد در رقمهای بومی در مزارع این خطه کشت و محصول آن برای مصارف روغن کشی و استفاده خام دانه کنجد استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه کنجد سرشار از ویتامینها و مواد معدنی آهن، فیبر و منیزیم است ادامه داد: مصرف کنجد برای محافظت از سلامت قلب، بهبود فشار خون، مبارزه با سرطان، کمک به چربی سوزی و افزایش جذب مواد مغذی مفید است.

کشت کنجد ابتدای فصل تابستان آغاز و برداشت آن در نیمه نخست آبان ماه انجام می شود. کنجد، فلفل، خاکشیر، گندم، جو، پنبه و محصولات جالیزی از تولیدات کشاورزی داورزن هستند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.