مسئول قرارگاه جهادی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از حمایت الگوساز و هدایت‌گرانه گروه های جهادی توسط قرارگاه خبرداد.

الگوسازی قرارگاه جهادی ستاد اجرایی فرمان امام(ره)

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، حیدری مسول قرارگاه جهادی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) از حمایت الگوساز و هدایت‌گرانه گروه‌های جهادی توسط قرارگاه خبرداد و ابراز امیدواری کرد، طرح‌های برگزار شده توسط قرارگاه توسط جهادگران و بخش‌های دولتی پیگیری شود و ارسال ۲۱۰۰ بسته تغذیه ای شروعی برای ریشه کنی سوء تغذیه در نیکشهر باشد.

وی با اشاره به اجرای طرح سفره کریمان ویژه اهدای کمک های غیرنقدی در قالب بسته غذایی به کودکان دچار سوء تغذیه نیکشهری گفت: برنامه با محوریت قرارگاه جهادی ستاد اجرایی خدمت رسانی فرمان امام و کمک جهادگران حاضر در بسته بندی و ارسال اقلام، باعنوان سفره کریمان، نه به سوء تغذیه کودکان انجام و با استقبال و همکاری خوب سایر جهادگران مواجه شد.

حیدری با اشاره به اینکه منطقه هدف شهرستان نیکشهر از مناطق محروم سیستان و بلوچستان است گفت: با همکاری علمی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، ضمن بررسی میدانی و کار علمی ایشان، ۲۰۷۰ کودک دچار سوء تغذیه که اغلب دبستانی هستند، شناسایی شدند.

وی افزود: از ۳ماه پیش و با بررسی دقیق دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، قرارگاه جهادی ستاد اجرایی بر آن شد تا اقدام موثری در این زمینه انجام دهد و درنتیجه یک سبد غذایی و کفش و لوازم التحریر_ که البته کفش ها از محل صرفه جویی در خرید اقلام و همکاری و همیاری مردم نیکوکار که مطلع می شدند خریدها به چه منظور است تامین شده_ با همکاری تام جهادگران عزیز ما تهیه، بسته بندی و آماده اهدا شد.

حیدری با اشاره به حضور ۱۶۰ جهادگر در تهران برای بسته بندی و تهیه و ۳۰ جهادگر در سیستان برای توزیع گفت: تعدادی از جهادگران را نیز از تهران با عنوان مددرسان و دارای تخصص مددکاری اجتماعی با خود در سیستان همراه خواهیم داشت تا خدمت جهادی محدود به اهدای بسته ها نشود.

مسول قرارگاه جهادی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه این اقدام گامی ابتدایی برای خدمت رسانی است و کافی هم نیست، گفت: کار جهادی توسط جهادگرانی انجام می شود که بی منت، خدمت رسانی را انتخاب کرده اند، بنابراین این پروژه صرفا یک اقدام برای شروع آگاه و حساس سازی مجموعه های جهادی به این کودکان است والا صرف اهدای یک بسته غذایی، تمام سوء تغذیه را برطرف نمی کند. بنابراین نگاه ما به عنوان یک مجموعه جهادی فعال در بستر جهادگران این است که بخش ها ونهادهای دولتی و مسئول و گروه ها به این موضوع حساس و وارد کار و پیگیر شوند.

وی افزود: با اطلاعاتی که در دست داریم و تحقیقات به عمل آمده و شناسایی منطقه و کودکان که می توان آن را در اختیار مجموعه ها قرار داد تا وارد کار شوند، امید میرود با مشارکت گروه های جهادی در اشتغالزایی و اتفاقات پایدار در منطقه شاهد وجود کودکان دچار سوءتغذیه در نیکشهر نباشیم.

حیدری با اشاره به اینکه مجموعه قرارگاه جهادی ستاد اجرایی مجموعه ای است که پذیرای همه گروه های جهادی است گفت: یک کارمند حقوق بگیر در قرارگاه نداریم و فعالیت ستاد، حمایت و بسترسازی برای حضور و مدیریت گروه های جهادی است.

وی افزود: در سال جاری از حدود ۴۰۰ گروه جهادی حمایت کردیم که نشان می دهد این قرارگاه مسیر ورودی باز داشته و با آغوش باز پذیرای طرح های جهادی در حوزه های مختلف است. ستاد دست نیاز خود را به سوی گروه های جهادی همه مناطق، خاصه در این طرح، گروه های جهادی سیستان و بلوچستان دراز کرده و تقاضا کرده ایم وارد همکاری با ما شوند و ماهم استقبال می‌کنیم.

حیدری با اشاره به اینکه ورود قرارگاه به برخی اقدامات صرفا جنبه آغازگر، نشان و راهگشایی دارد گفت: اصالتا قرارگاه بنا ندارد ماموریت های سازمان های رسمی کشور مانند وزارت بهداشت یا رفاه را انجام دهد و اصلا در توانش هم نیست و صرفا نقش حمایتی و کمک کار دارد و نیکشهر یک نمونه در حوزه سوء تغذیه است.

وی گفت: امیدواریم با جلب حمایت گروه‌های جهادی خدمت رسانی در منطقه هدف با کیفیت بهتری انجام شود.

حیدری هدف قرارگاه جهادی را الگو سازی و حساس سازی دانست و ابراز امیدواری کرد نهادهای مردمی و دولت در این زمینه وارد شوند و مسیر مشارکت مدنی و خدمات اجتماعی دولتی ایجاد شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.