خط تولید کنسانتره فرآورده‌های غذایی رضوی راه‌اندازی شد

راه‌اندازی خط تولید کنسانتره شرکت غذایی رضوی

به گزارش قدس آنلاین، مدیر عامل شرکت فرآورده های رضوی گفت: در این خط کنسانتره سیب و انار تولید و  در آن از محصولات باغات آستان قدس رضوی استفاده می‌شود.

حمیدرضا اصیلی افزود: نوع بسته‌بندی این محصول در بشکه‌های ۲۲۰  کیلوگرمی است که چنانچه امکان بسته‌بندی آن به صورت اسپتیک فراهم شود، نقش مهمی در صادرات و گسترش بازارهای هدف خواهد داشت.

وی بازار فروش این محصول را مصرف داخلی برای کارخانجات تولید آبمیوه اعلام کرد و افزود: کنسانتره از بازار صادراتی خوبی برخوردار است.

مدیر عامل شرکت فرآورده های رضوی گفت: این خط تولیدی در سال ۱۳۷۳ نصب شد و تا سال ۱۳۹۱ به طور ناپیوسته فعال بود اما  پس از آن متوقف شد.

اصیلی با اشاره به راه‌اندازی دوباره این خط گفت: راه اندازی خط کنسانتره با توجه به حجم سرمایه و ماشین ‌آلات موجود در آن و همچنین امکان صادرات و فروش این محصول اجرایی شده است.

منیع: صدا و سیما

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.