معاون توسعه اشتغال وزیر کار با اشاره به پیگیری دریافت مجوز سالانه برداشت از منابع صندوق توسعه برای اشتغال، گفت:مراحل سوم و چهارم تخصیص منابع اشتغال این صندوق هنوز به بانکها پرداخت نشده است.

گلایه وزارت کار از تأخیر صندوق توسعه ملی در پرداخت منابع جدید اشتغال

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، عیسی منصوری درکارگروه اشتغال وسرمایه گذاری خراسان رضوی با بیان اینکه تا کنون ۳ هزار میلیارد تومان از این رقم به به بانک‌ها ابلاغ شده، افزود: معادل همین میزان هم از سوی بانک‌ها با منابع صندوق توسعه تلفیق شده و در مجموع ۶ هزار میلیارد تومان از این منابع در اختیار بانک‌ها برای پرداخت است.

وی گفت: تاکنون نیز در مجموع حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان طرح توسط دستگاه‌های اجرایی به بانک‌ها معرفی شده که در این راستا بانک‌های عامل علی‌رغم در اختیار داشتن۶ هزار میلیارد تومان تا الان۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرح را مصوب کرده‌اند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اظهار کرد: تاکنون قرارداد ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از این طرح‌ها بین متقاضیان و بانک‌ها منعقد شده و ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز پرداخت شده است.

وی با اشاره به ابلاغ دو مرحله دیگر از این تسهیلات که هر مرحله ۱۵درصد از منابع مربوطه است، گفت: متاسفانه با وجود گذشت بیش از یک ماه از ابلاغ مرحله سوم و یک هفته از مرحله چهارم هنوز به بانک ها رقمی پرداخت نشده است.

به گفته وی، از ۶ هزار میلیارد تومانی که بعد از افزایش نرخ ارز به رقم تسهیلات توسعه اشتغال افزوده شده بخشی از آن معادل ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مقررشد به بخش های حمایتی اختصاص یابد که رقمی معادل ۲هزارمیلیارد تومان آن به کمیته امداد امام (ره)  اختصاص دارد.

وی تصریح کرد: علت بسته شدن سامانه کارا هم به دلیل آن است که در شرایط فعلی ظرفیت پذیرش طرح های جدید وجود ندارد اما در عین حال در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم مجوز برداشت رقمی از این حساب برای حوزه اشتغال را به صورت سالانه اخذ کنیم. در بحث متمم برای طرح های در دست اجرا بانک ها محور عمل خواهند بود و این افزایش هزینه ها در اجرای طرح ها را مشخص و در صورت نیاز در قالب متمم اقدام می شود.

منصوری با بیان اینکه طرح‌هایی که به بانک‌ها ارسال شده و هنوز مصوب نشده مشمول پالایش دوباره می‌شوند،  عملکرد خراسان رضوی در حوزه تسهیلات اشتغال روستایی و نظارت بر آنها را خوب توصیف و عنوان کرد: انحراف هشت درصد اولیه که در بررسی مجدد به یک درصد رسیده بسیار مطلوب است و نشان می‌دهد سرعت فدای دقت نشده و کار با حساسیت و دقت بالا پیش رفته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی،  با بیان اینکه نظارت اثبات می‌کند که کار هدفمند اثربخش است، اظهار کرد: بدین منظور در حوزه نظارت علاوه بر سامانه کارا یک سامانه ناظر هم تعریف کردیم و در این راستا علاوه بر استان‌ها در مرکز نمونه برداری برای نظارت هم به روش علمی انجام می شود.

منصوری تصریح کرد: این وام‌ها نه برای تولید بلکه با محوریت اشتغال است و در حوزه نهادهای حمایتی هم باید توجه داشت که هدف ما در این پروژه اختصاصا نه فقرزدایی بلکه ایجاد و تقویت اشتغال این جمعیت است.  

وی تاکید کرد: حل مشکل اشتغال با پشت ‌میزنشینی ممکن نیست. باید به روستاها و مناطق دورافتاده رفته و با شناسایی آن به مردم منطقه کمک و خدمات برای ورود به این عرصه ارائه داد.

منبع: تسنیم

 انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.