مدیرکل معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: کشت گلخانه‌ای برای آینده آبی خراسان رضوی یک الزام است.

کشت گلخانه‌ای برای آینده آبی خراسان رضوی یک الزام است
به گزارش قدس آنلاین، علی رسولیان در خصوص انتقال آب از دریای عمان گفت: در خصوص این مساله مطالعات و کار کارشناسی بسیاری صورت گرفته است؛ این مساله در طولانی مدت یک الزام است اما بازهم ما آب‌هایی در استان داریم که می‌توان از این آب‌ها و پساب‌های شهری استفاده بهینه کرد و درنهایت می‌توان بر مساله کم ‌آبی غلبه کرد. بسیاری از شهرهای استان دارای پساب هستند که باید اینگونه آب‌ها مورد استفاده قرار گیرد.
رسولیان افزود: همچنین کشت گلخانه‌ای یک الزام است به طوریکه شهرک‌های گلخانه‌ای مصوب شده و مقدمات کار نیز آغاز شده است. حدود ۱۰ شهرک گلخانه‌ای در خراسان رضوی هستند که نیازمند تقویت این حوزه هستیم. درنتیجه بسیاری از کشت‌ها باید به سمت کشت‌ گلخانه‌ای حرکت کنند؛ یعنی باید به شدت نیزان مصرف آب را کاهش دهیم. در حقیقت زمانی نیست که اجازه دهیم، آب به هدر رود و اگر این بخش‌ها را مدیریت کنیم، برای توسعه آب کافی را داریم.
مدیرکل معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی  در خصوص ورشکستگی بانک آینده اظهار کرد: این بانک از بانک‌های خوب استان به شمار می‌رود؛ جز آن دسته از بانکهایی است که به سپرده‌گذاران خود طی یک تا دو سال گذشته سود پرداخت کرده یعنی بانکی سود ده است. بانک آینده جز بانک‌های بخش خصوصی بوده که دارای منابع بسیار بالایی در استان است.
وی ادامه داد: درنتیجه این بانک ورشکست نشده همچنین در استان دو برابر سهمیه ازدواج خود تسهیلات پرداخت کرده است. از طرفی دیگر نیز سرمایه‌گذاری‌های خوبی در حوزه عمرانی و اقتصادی انجام داده و چند روز پیش هفتدهمین شعبه خود را در مشهد افتتاح کرد؛ بیشترین شعب این بانک پس از تهران، در خراسان رضوی دارد. در نتیجه هیچ نگرانی در خصوص این بانک وجود ندارد به طوریکه این بانکی مجوزدار، روپا، محکم و خوب است و هر جایی که نیازمند نقدینگی بود، کمک کرده است.
باید به ظرفیت‌های موجود سرمایه‌گذاری استان توجه بیشتری شود
 
مدیرکل معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: در استان ظرفیت‌های بسیاری برای سرمایه‌گذاری وجود دارد به طوری که در حوزه گوگرد ۵ الی  ۶ شرکت وارد عمل شدند البته باید مسیرهای این شرکت‌ها را در راستای دستیابی به اهدافشان و توسعه استان هموار کنیم. در نتیجه باید مشکلات آنها مورد بررسی قرار گیرد و حل شود که نیازمند تلاش‌های فراوانی است.
رسولیان با تاکید بر حوزه صنعت فولاد و مس عنوان بیان کرد: همچنین در حوزه زیربخش‌های صنعت فولاد هنوز هم ظرفیت توسعه دارد به طوریکه بخش‌های اقتصادی توانمندی در استان علاقه‌مند به ورود در این حوزه هستند. البته در حوزه مس نیز نیازمند تشکیل کارگروهی هستیم تا زیربخش‌های آن را توسعه دهیم؛ یکی از ظرفیت‌های مطلوب خراسان رضوی، مس است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه صنایع دستی نیز ظرفیت خوبی در استان وجود دارد، عنوان کرد: بر اساس برآوردها، فروش ۳۰۰۰ میلیارد تومان صنایع دستی را در سال داریم. البته اینکه برخی می‌گویند که ۸۰ درصد صنایع دستی ما کالاهای خارجی وارداتی است، به عقیده من درست نیست. در نتیجه باید به صورت ویژه این بخش فعال شود. با توجه به علاقه خود به حوزه اقتصادی با بخش خصوصی، اقتصاد مقاومتی یعنی مردمی کردن اقتصاد؛ درواقع مردم با کار کنند و ما از آنها حمایت کنیم.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.