AMD گزارش مالی مربوط‌به پاییز ۲۰۱۸ را منتشر کرده که براساس آن این شرکت موفق شده تا درآمدی ۱.۴۲ میلیارد دلاری را که نشان از افزایش ۶ درصدی دارد کسب کند.

درآمد ۱.۴۲ میلیارد دلاری AMD به‌لطف پردازنده سری رایزن

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، AMD گزارش مالی مربوط‌به سه‌ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۱۸ را منتشر کرده که براساس این گزارش موفق شده درآمدی ۱.۴۲ میلیارد دلاری را طی پاییز ۲۰۱۸ کسب کند؛ میزان ذکرشده در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نشان از افزایش ۶ درصدی دارد. حاشیه‌ی سود که تا پیش از این یک فاکتور مالی نه‌چندان خوشایند برای AMD بود، اکنون به ۳۸ درصد رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نشان از افزایشی ۴ درصدی دارد. سود خالص AMD در فصل پاییز ۳۸ میلیون دلار گزارش شده که باز هم در مقایسه با ۱۹ میلیون دلار ضرر خالص پاییز ۲۰۱۷، نشان از افزایش ۵۷ میلیون دلاری دارد.

پس از عرضه‌ی پردازنده‌های رایزن به بازار، بخش Computing and Graphics به اصلی‌ترین منبع درآمدزایی AMD تبدیل شده؛ به‌طوری‌که در پاییز ۲۰۱۸ این بخش با درآمد ۹۸۶ میلیون دلاری در مقایسه با پاییز ۲۰۱۷ افزایشی ۸.۶ درصدی را تجربه کرده است. نکته جالب در مورد این بخش، رشد ۲۴۸ درصدی سود عملیاتی شرکت و رسیدن به رقم ۱۱۵ میلیون دلاری است.

AMD طی چند فصل اخیر از یک شرکت ضررده به یک شرکت سودده تبدیل شده است

بخش Enterprise, Embedded and Semi Custom نیز عملکردی بدون تغییر در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داشته، به‌طوری‌که درآمد این بخش ۴۳۳ میلیون دلار گزارش شده است. هرچند موفقیت AMD از نظر تأمین APU مورد استفاده در ایکس‌باکس و پلی‌استیشن برای این بخش موفقیت به شمار می‌رود، اما رقابت در حوزه‌ی پردازنده‌های رده بالا مشکل‌تر از فعالیت در حوزه‌ی پردازنده‌های مصرفی است. AMD با وجود رشد فروش پردازنده‌های اپیک باز هم شاهد ضرر عملیاتی بوده است، حال آنکه این ضرر از ۱۳ میلیون دلار در پاییز ۲۰۱۷ به ۶ میلیون دلار طی پاییز سال جاری کاهش پیدا کرده است.

AMD همچنین گزارش مالی سال مالی ۲۰۱۸ را نیز ارائه کرده که براساس آن ۲۰۱۸ را می‌توان به‌عنوان یک سال خوب برای AMD‌ در نظر گرفت. AMD موفق شده طی سال ۲۰۱۸، سود خالص ۳۳۷ میلیون دلاری را به‌همراه درآمد ۶.۴۸ میلیارد دلاری کسب کند. AMD طی چند فصل اخیر از یک شرکت ضررده به یک شرکت سودده تبدیل شده است.

AMD پیش‌بینی کرده طی سه‌ماهه‌ی جاری، درآمدی ۱.۲۵ میلیارد دلاری را کسب کند که البته در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نشان از کاهش ۲۴ درصدی دارد. علت اصلی این کاهش را باید در کاهش تقاضا از سوی افرادی عنوان کرد که در حوزه‌ی معدن‌کاوی ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کنند.

منبع: زومیت

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.