قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: این نهاد برنامه ریزی کرده است که از سال آینده با ظرفیتهایی که در این مجموعه وجود دارد بتواند ۱۰ درصد گوشت کشور را تولید کند.

آستان قدس رضوی می تواند ۱۰ درصد گوشت کشور را تولید کند

به گزارش قدس آنلاین، سید رضا فاطمی امین در جلسه تبیین نحوه فعالیتهای معین های اقتصادی خراسان رضوی افزود: آستان قدس رضوی در دوره جدید مدیریتی خود رویکرد تقویت زیرساختهای تولید را مد نظر قرار داده است که این امر می تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی موثر باشد.

وی ادامه داد: باید ظرفیتهای خود را در کسب و کارهای کوچک تقویت کنیم و آستان قدس رضوی نیز در همین راستا فعالیتهایی انجام داده است.

قائم مقام آستان قدس رضوی گفت: در تمام برنامه های اقتصادی باید نیازسنجی انجام شود چون سبب تقویت و انسجام حوزه های اقتصادی خواهد شد.

فاطمی امین افزود: آنچه در درجه نخست برای ما مهمترین برنامه است ارتقای درآمد است که این موضوع در آستان قدس رضوی در قالب تقویت زیر ساختهای تولید در حال اجراست.

وی تاکید کرد: تمامی فعالیتهای اقتصادی باید در خدمت کسب و کار باشد و جامعه بتواند از آن بهره مند شود.

فاطمی امین گفت: مباحث فرهنگی نیز از مهمترین برنامه های آستان قدس رضوی است که در کنار آن به فعالیتهای اقتصادی نیز ورود کرده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.