رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی درباره شخصیت و قلم مرحوم زرویی نصرآباد گفت: شعر و نثر زرویی نصرآباد بسیار فاخر و جلوه‌گر بود. این شخصیت همانند خورشیدی پرفروغ بود که در نیم‌روز غروب کرد و ما را از چنین قلم شیوایی محروم ساخت.

حدادعادل: "زرویی نصرآباد" مانند خورشیدی پرفروغ بود که در نیم‌روز غروب کرد

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، به نقل از حوزه هنری، غلامعلی حدادعادل درباره ویژگی شخصیتی ابوالفضل زرویی نصرآباد گفت: متاسفانه یکی از بهترین طنزپردازان و شاعران خوب کشورمان را از دست دادیم. بسیار ناراحت کننده است که چنین انسانی در عمر کمی که داشت و می‌توانست سال‌های سال برای ما آثاری فاخر به جای بگذارد ما را ترک کرد و به دیار باقی شتافت. قلم و نگاه زرویی نصرآباد منحصر به فرد بود و متاسفانه رفتن او بسیار بسیار جامعه ادبی کشور را غمگین کرد.

وی ادامه داد: نصرآباد به‌خوبی ادبیات را می‌شناخت و با مضامین مذهبی و آیینی آشنا بود. او تنها در طنز پیش نرفت و حرکت او در سایر گونه‌های ادبی از جمله اشعار آیینی و دغدغه‌های اجتماعی بیانگر چند وجهی بودن شخصیت او بود. او زمانی دست به قلم شد و طنز نوشت که کمتر کسی طنز را جدی می‌گرفت. او با جدیت تمام به نحوی حرکت کرد که توجه بسیاری از علاقه‌مندان را به سمت طنز جلب کرد و نقطه عطفی در طنز بعد از انقلاب شد.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی تاکید کرد: قلم و استعداد مرحوم ابوالفضل زرویی نصرآباد همانند خروج آب پشت سد از یک دریچه کوچک است. فشار و قدرت این آب با ابعاد دریچه اندازه‌گیری نمی‌شود بلکه با وسعت و عمق دریاچه و یا دریای پشت سد سنجیده می‌شود. زرویی دارای یک پشتوانه بسیار قوی بود که ادبیات فارسی را بسیار خوب می‌شناخت. او انسانی معتقد به اسلام و اخلاق بود و از درون نسبت به زبان و کلام اعتقاد داشت. او صاحب زبان و کلام فاخر بود و این ارزش و ادب در متن ها و اشعار او جلوه‌گر بود و همانند خورشیدی بود که در نیم‌روز غروب کرد.

گفتنی‌ست؛‌ آیین نکوداشت ابوالفضل زرویی نصرآباد، شاعر، نویسنده و طنزپرداز فقید، روز یک‌شنبه (۵ اسفند) از ساعت ۱۴:۳۰ در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.