دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد برخی انتقادات از تاخیر مجمع در تصمیم‌گیری درباره لوایح مربوط به FATF گفت: اینکه برخی تاخیر مجمع را مورد انتقاد قرار می‌دهند، درست نیست زیرا هرچه تصمیمات عجولانه باشد ممکن است منجر به تصمیمی ناپخته شود؛ ضمن اینکه نمی شود ایران یکطرفه گام‌هایی را بردارد ولی طرف مقابل گامی برندارد.

تصمیمات مجمع تشخیص اگر عجولانه باشد ممکن است ناپخته شود/حرف رئیس جمهور درباره مجمع تشخیص، دوستانه و قانونی نیست

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز شنبه ۱۱ اسفند در نشست خبری خود با خبرنگاران که پس از جلسه این مجمع برگزار شد، با اشاره به بررسی لایحه الحاق به پالرمو طی چندین نوبت از ابعاد مختلف امنیتی، سیاسی گفت: موافقان و مخالفان و نمایندگان دولت نظراتشان خود را در این باره مطرح کردند.

وی افزود: وقتی لایحه سی اف تی به مجمع ارجاع شد، برخی اعضا بین این دو مصوبه ارتباطاتی را ایجاد کردند و گفتند چون احتمالا هم پوشانی هایی وجود دارد و هرکدام ممکن است آثاری روی دیگری بگذارد ، لذا برخی اعضا پیشنهاد تاخیر دادند تا اعضای کمیسیون های سیاسی ، امنیتی و اقتصادی مجددا هر ۲ را مطالعه کنند.

رضایی گفت: از آنجا که این تصمیم نیاز به رای اکثریت داشت به رای گذاشتهشد و با اکثریت آرا تصمیم بر این شد بررسی ادامه یابد.

وی ادامه داد: چند نکته مهم است. رفتار اف ای تی اف اگر مثبت باشد می تواند روی تصمیم مجمع تاثیرگذار باشد. موضوع بعدی رفتار اروپایی هاست . ما فعلا که از رفتار آنها راضی نیستیم .

رضایی تصریح کرد:‌ اینکه در قالب اینستکس تصویب کرده اند، کفایت از تعهدات انها در برجام نمی کند.

وی افزود: اینکه برخی تاخیرات مجمع را مورد انتقاد قرار می دهند، درست نیست. هرچه تصمیمات عجولانه باشد ممکن است منجر به تصمیمی ناپخته شود. نمی شود ایران یک طرفه گام‌هایی رابردارد ولی طرف مقابل گامی برندارد.

رضایی خاطرنشان کرد: منتقدان تاخیرها به بیانیه اف ای تی اف الان به بیانیه نگاهی بیاندازند. تاخیرها لزوما به زیان منافع ملی نیست.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز شنبه ۱۱ اسفند در نشست خبری خود با خبرنگاران که پس از جلسه این مجمع برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار این خبرگزاری درباره اظهارات هفته گذشته حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور درباره اینکه نمی توان تصمیم گیری در  مورد لوایح مصوب دولت و مجلس را به دست یک جمع ۲۰ الی ۳۰ سپرد، گفت: این حرف حرف دوستانه ای نیست و حرف قانونی هم نیست موضع قانونی به یک نفر یا ۳۰ نفر ارتباطی ندارد و اگر قانون به جمعی اختیار داده باشد که تصمیمی را در چارچوب قانونی مشخص بگیرد، دیگر سایر موضوعات اهمیتی ندارد.

وی افزود: اعضای هیئت دولت کم جمعیت تر از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و اگر بنا باشد بر اساس این اظهارات رئیس جمهور عمل شود، پس ایشان نیز یک نفر است و نمی‌شود که نظرات یک نفر را مبنای بسیاری از حرکات کشور قرار داد.

منبع: فارس
انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.