خراسان شمالی- اجرایی نشدن مصوبات و اعلام بهانه های مختلف مدیران برای اجرایی نشدن مصوبات جلسات گذشته باعث گلایه شدید استاندار خراسان شمالی از عملکرد دستگاه های اجرایی و بانک ها در این زمینه شد.

همراهی بیشتر؛ شرایط را درک کنید

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی؛ دکتر محمدعلی شجاعی در پنجمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در سالجاری اظهار داشت: از مدیران اجرایی که شرایط را درک نمی کنند و تغییر مسیر ندارند گله مند هستم چرا که شرایط کشور ویژه است و این موضوع بر هیچ کس پوشیده نیست و راه برون رفت از این شرایط کار و نگاه ویژه تک تک مدیران برای انجام کارها است.

وی ادامه داد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با درک شرایط ویژه کشور ایجاد شده است تا مشکلات سرمایه گذاران حل و فصل شود و یادآور می شوم سازوکاری مشابه در دیگر ارگان ها نیز تشکیل می شود تا همه در جریان لزوم حمایت از سرمایه گذاران باشند.

شجاعی با بیان اینکه نگاه ویژه ما به شخص نیست بلکه نگاه ما به شرایط کشور، تولید و سرمایه گذاری است؛ تاکید کرد: دلیل دعوت از فرمانداران در این نشست پیگیری آنان برای اجرای مصوبات  مربوط به محل خدمت خود است.

وی گفت: مدیران باید از سقف اختیارات مدیریتی خود و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای حل مشکلات واحدهای تولیدی بهره مند شوند و در جلسات وقت ما را برای بیان دلایل عدم اجرای کارها نگیرند.

رئیس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در ادامه سخنان خود افزود: تعطیل نشدن واحدهای تولیدی برای استان بسیار مهم است و مدیران بدانند ادبیات جلسات انجام کارهاست و مدیران باید با تمام اختیارات خود پای کار بیایند.

محمدعلی شجاعی تصریح کرد: قرار نیست بنده کاری بکنم بلکه مدیران باید  به مرکز مراجعه داشته و با اخذ دستورات کتبی و اختیارات مشکلات را حل کنند.

شجاعی خاطر نشان کرد: مدیران اجرایی برای حل مشکلات فتوای شخصی نداشته باشند و بدانند اگر شخصی به استانداری مراجعه کند و ما دستور حل مشکل را بدهیم و مدیر دستگاه اجرایی اهمیتی ندهد دیگر در کنار ما نخواهد بود.

شجاعی در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تعهدات سرمایه گذاران را هم بررسی کند و اگر تولیدکننده به تعهدات خود پایبند نبود به طور مکتوب به شخص اعلام کند و دیگر در دستورکار کارگروه نباشد اما تولید نباید از جریان بیفتد.

بررسی موضوع درخواست تسهیلات یک واحد فرآوری گردو مستقر در شهرک صنعتی بیدک اولین دستور کار این نشست بود که دکتر شجاعی در این مورد گفت: مدیران روند اظهار نظرات خود در خصوص صدور پروانه و مجوز فعالیت تسریع کنند.

ارائه مجوز بهداشتی تولیدات گیاهان دارویی توسط معاونت غذا و دارو به یک متقاضی دومین دستور کار بود که دکتر شجاعی در این مورد اظهار داشت: برای ارائه مجوزها فتوای شخصی نداشته باشید و در چارچوب قوانین و مقررات حوزه کاری خود اعلام نظر داشته و ورودی به دیگر حوزه ها نداشته باشید.

وی ادامه داد: حوزه غذا و دارو با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد و نظارت این حوزه برای به نفع مردم و کشور است اما این ورود باید مطابق با قانون باشد.

پنج دستور کار دیگر در این نشست مطرح شد که دکتر شجاعی خاطر نشان کرد: تصمیم مدیران باید حل مشکلات باشد تا افزایش کیفیت و میزان تولید تنها دغدغه تولیدکنندگان باشد.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی افزود: اینکه یک سرمایه گذار برای حل یک مشکل دو سال زمان بگذارد قابل قبول نیست و مدیران باید از سقف اختیارات خود برای حل مشکلات بهره مند شوند.

دکتر محمدعلی شجاعی ادامه داد: اینکه ۲ هزار واحد تولیدی تعطیل شده است به دلیل نبود نگاه مدیران برای حل مشکلات می باشد.

شجاعی با تاکید بر اینکه قانون را با نگاه مناسب و مساعد اجرا کنید، خطاب به مدیر کل امور مالیاتی استان دستور داد: پرونده های مالیات بخش خصوصی باید در استان حل و فصل شود.

شجاعی همچنین خطاب به تمامی تولیدکنندگان حاضر در نشست تاکید کرد: مسیر ارتباط ما با تولیدکنندگان دو طرفه است و اگر سرمایه گذار به تعهدات خود پایبند نباشد حمایت ما را نخواهد داشت و طبق قانون برخورد خواهد شد.

وی مطرح کرد: واحد تولیدی باید توجیه فنی و اقتصادی داشته باشد و همچنین تاکید دارم دستگاه های اجرایی با هدف حمایت از واحدهای تولیدی باید برای اجرای پروژه های خود از تولیدات داخلی استان استفاده کنند.

شجاعی افزود: قبل از برگزاری جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید با تقسیم کار اقدامات کارشناسی انجام و راهکارهای حل مشکل ارائه شود تا ما در جلسات استانی تصمیم مدیریتی داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که مشکلات فراوان بخش دولتی مانع بروز مشکلات بخش خصوصی می شود؛ تصریح کرد: بخش خصوصی نباید به طور کامل به دولت وابسته باشد چرا که دولت حمایت های خود را در ارائه تسهیلات و تامین زیرساخت ها انجام می دهد.

شجاعی در پایان سخنان خود تذکر داد: خاموش شدن واحد تولیدی موجب بیکاری کارگران می شود و این به ضرر استان است، بنابراین ما باید نگران تعطیلی حتی یک واحد تولیدی باشیم.

/انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.