مازندران- مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: نسخه نویسی الکترونیک خطاهای دارویی را کاهش می دهد.

نسخه نویسی الکترونیک، خطای دارویی را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دکتر رسول ظفرمند ظهر سه شنبه در چهارمین جلسه شورای اطلاع رسانی در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی با اشاره به اینکه نسخه الکترونیک دخالت و خطای انسانی را کاهش می دهد، اظهار کرد: در این روش، تداخلات دارویی، سنی و جنسی توسط سیستم به پزشک اعلام و تجویز منطقی صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه نسخه نویسی الکترونیک سنگ بنای دستیابی به داده های آماری در زمینه دارو است، اظهار کرد: با آغاز این طرح، میزان مصرف داروها در مناطق مختلف کشور مشخص شده و می توان برنامه ریزی دقیق تری برای توزیع اقلام دارویی داشت.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اعلام اینکه در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک جلوتر از سایر استان های کشور هستیم، گفت: ۶۰۰ پزشک خانواده شهری چند سال است که با سیستم کار می کنند و این مساله موجب شده تا در نسخه نویسی دچار چالش نشوند.

۲۰۰۰بیمار مازندرانی نسخه الکترونیک دریافت کردند

ظفرمند در پاسخ به سوال قدس آنلاین از ارائه ۲ هزار نسخه الکترونیک توسط پزشکان عمومی در اردیبهشت و خرداد خبر داد و یادآور شد: مطالبات ۶۰ پزشک خانواده در نسخه نویسی الکترونیک در کمتر از ۳ ماه پرداخت شد.

وی در رابطه با پرسش قدس آنلاین در رابطه با خارج شدن بسیاری از اقلام دارویی از پوشش های بیمه ای توضیح داد: در تمام دنیا، پوشش بیمه ای دارو به داروهای موثر و بیماران خاص تعلق می گیرد و داروهای غیرموثر از این دایره خارج می شوند.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگارمان، مقاومت موسسات در این طرح را بیشتر از مردم دانست و این مساله را ناشی از عدم آشنایی شان با این روش اعلام کرد و گفت: مقاوکت در برابر تغییر طبیعی است و در این راستا موسسات باید ذائقه شان را تغییر دهند.

قاچاق دارو کاهش می یابد

ظفرمند با اعلام اینکه در سطح یک برای هر ۲۵۰۰ نفر یک پزشک درنظر گرفته می شود، زمان درنظرگرفته شده برای پوشش ۱۰۰ درصدی نسخه نویسی الکترونیک را بیش از ۱۰ سال عنوان کرد و افزود: همگان باید دست به دست هم دهیم تا زمان اجرای این طرح را کاهش دهیم.

وی در پاسخ به قدس آنلاین با بیان اینکه این روش از قاچاق دارو نیز جلوگیری می کند، افزود: در برخی نسخه ها، داروها بیش از نیاز بیمار تجویز می شد که در روش الکترونیک این تخلفات از بین می رود.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران از خبرنگاران عضو کارگروه اطلاع رسانی خواست پیشنهادات و راهکارهای خود در اجرای بهتر طرح نسخه نویسی الکترونیک را ارائه تا در جلسات بعدی بررسی و عملیاتی شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.