دبیر اتحادیه نانوایان مشهد گفت: از سال ۹۴ افزایش قیمتی در نرخ نان نداشته‌ایم لذا با توجه به افزایش هزینه‌های زنجیره تولید نان، افزایش قیمت منطقی است.

چهار سال است نان را در مشهد گران نکرده‌ایم

به گزارش قدس آنلاین ، علی اکبر بهبودی اظهار کرد: قیمت جدید نان طی چند روز آینده اعلام و در صورت موافقت استاندار شاهد افزایش آن خواهیم بود.

وی با بیان اینکه از سال ۹۰ تا ۹۴ حدود ۱۰ درصد افزایش قیمت نان را شاهد بوده‌ایم، افزود: لذا منطقی است که بعد از چهار سال با توجه به افزایش هزینه‌هایی که مترتب بر زنجیره تولید نان بوده، این افزایش قیمت به نان نیز سرایت کند.

بهبودی با بیان اینکه این افزایش قیمت در نان خیلی دیر اتفاق افتاده است، افزود: هزینه‌های مواد اولیه، بیمه و کارگر در این چند سال افزایش چشم‌گیری داشته است لذا باید این موارد از جایی جبران شود.

دبیر اتحادیه نانوایان مشهد با تأکید بر اینکه کارهای کارشناسی قیمت گذاری جدید نان انجام شده است، اظهار کرد: برای تصویب قیمت نهایی منتظر ارائه طرح در کارگروه استانی، امضاء و موافقت استاندار خراسان رضوی هستیم و تا نیمه دوم مهرماه قطعا قیمت نهایی اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به قیمت نان در نانوایی‌های آزادپز، ابراز کرد: در این نانوایی‌ها افزایش قیمتی نخواهیم داشت و آنان باید با قیمت مصوب، نان را به دست مردم برسانند. این نانوایی‌های تا به امروز وزن و قیمت مصوب نداشته‌اند لذا با تصمیم کارگروه، قیمت مصوب و وزن ثابت برای آن‌ها تصویب خواهد شد.

بهبودی با اشاره به اینکه در پایان هر سال مصوبه‌ای برای افزایش حقوق کارمندان و کارگران در دولت تصویب می‌شود، گفت: در مشهد دستمزد کارگران نانوایی با توجه به تغییر نرخ نان تغییر می‌کند، اما چون نرخ نان تغییری نکرد لذا افزایش حقوقی را هم برای کارگران در این حوزه شاهد نبودیم و از یک سو همان مصوبه‌ دولت نیز در خصوص کارگران نانوایی در مشهد اجرایی نشد و افزایش حقوقی نداشتیم.

دبیر اتحادیه نانوایان مشهد با اشاره به افزایش قیمت‌ نان در برخی نانوایی‌ها، ابراز کرد: برخی افراد با رانت و پارتی، تأییده راه‌اندازی نانوایی آزادپز را از اداره فنی و حرفه‌ای می‌گیرد در صورتی که اصلا نانوا نبوده‌اند و بدون تخصص وارد این حوزه شده‌اند، لذا این خود عاملی شد تا نانوایی‌های سطح شهر از هزار و ۷۰۰ به سه هزار مورد برسد.

وی با بیان اینکه برخی افراد از بخشنامه‌های دولت که غلط اجرایی شده سوء استفاده کردند، اظهار کرد: طبق بخشنامه دولت ۲۰درصد از نانوایان موجود باید آزادپز می‌شدند، مگر در مکان‌ها و شهرک‌های جدید که با توجه به نیاز و تأییده اتحادیه نانوایان، اتاق اصناف و سازمان صمت و نهادهای ذی ربط بتوان نانوایی را راه‌اندازی کرد.

بهبودی با تأکید بر اینکه امروزه شاهد رشد تصاعدی و غیر منطقی نانوایی‌های آزادپز در سطح شهر مشهد هستیم، گفت: در چند سال اخیر کارگری جذب نانوایی‌ها نشده است و همان کارگران قبلی نیز به خاطر دستمزد و مزایای بهتر در نانوایی‌های آزادپز مشغول به کار شده‌اند.

منبع : مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.