رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: کارشناسان این اداره ظرف نیمه نخست سال جاری 7 هزار و ۴۵۲ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف را در این شهرستان کشف، ضبط و در کوره لاشه‌سوز کشتارگاه دام نابود کردند.

7 تن گوشت فاسد در تربت‌حیدریه نابود شد

به گزارش قدس آنلاین  به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی تربت حیدریه ابوالحسن سیدین اظهار کرد: کارشناسان این اداره ظرف نیمه نخست سال جاری هفت هزار و ۴۵۲ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف را در این شهرستان کشف، ضبط و در کوره لاشه‌سوز کشتارگاه دام نابود کردند

رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه بیانکرد: این میزان گوشت مربوط به ۳۸ رأس گاو و ۳۴ رأس گوسفند بود که در راستای تولید و ارائه گوشت سالم به شهروندان، از چرخه مصرف انسانی حذف و نابود شد.

وی علت معدوم سازی این مقدار گوشت قرمز را ابتلای این دام‌ها به بیماری‌های زردی و کاشکسی (لاغری مفرط) ذکر کرد و گفت : برخی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری شاربن و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمز غیربهداشتی به انسان منتقل می‌شود.

سیدین بیان کرد: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی برای تولید گوشت قرمز با معاینه‌های بالینی دام زنده قبل از کشتار آغاز می‌شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده‌های خام دامی در فروشگاه‌های مجاز ادامه دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: از ابتدای سال جاری و در راستای تولید گوشت سفید مجوز جوجه‌ریزی دو میلیون و ۵۲۷ هزار و ۹۰۰ قطعه جوجه در واحدهای پرورشی این شهرستان صادر شد.

وی تعداد واحدهای پرورشی طیور در تربت حیدریه را ۱۱۲ واحد اعلام کرد و گفت: در نیمه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، واحدهای پرورشی این شهرستان ۳۶۲ هزار جوجه ریزی بیشتر داشتند.

سیدین تعداد مراکز تولید و توزیع فرآورده‌های خام دامی شهرستان را شامل یک کشتارگاه دام سنتی، یک کشتارگاه دام صنعتی درحال تأسیس، دو بازار دام سبک و سنگین، پنج واحد کارخانه تولید خوراک دام و طیور عنوان کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه نظارت بر جوجه‌ریزی در واحدهای پرورشی را از اقدام‌های اساسی و فعالیت‌های حیاتی دامپزشکی عنوان کرد و افزود: ارائه الگوهای صحیح آماده سازی بستر برای ورود جوجه‌های یک روزه، برنامه ریزی واکسیناسیون‌های مورد نیاز بر اساس کارت بهداشتی ارائه شده از سوی مراکز مرغ مادر و مدیریت صحیح پرورش جوجه از جمله اقداماتی است که کارشناسان دامپزشکی در هنگام جوجه‌ریزی به صاحبان این صنعت ارائه می‌دهند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.