به همت یک کارآفرین بردسکنی محصول زعفران بدون آب و خاک به ثمر نشست و به مرحله تولید رسید.
به گزارش قدس آنلاین، این کارآفرین بردسکنی گفت: کشت این محصول در منزل مسکونی ام و در فضای ۳۰ مترمربع اجرا شده است و در مجموع ۵۰۰کیلوگرم پیاز زعفران خالص در ۸۵طبق وارد مجموعه شده است. اعظم روایتی افزود: در این روش هر یک کیلو شامل تعداد هزار و ۱۷۰ گل است که بین ۱۸ تا ۲۲ گرم سرگل (کلاله خشک) برداشت میشود، ولی در کاشت سنتی از هر کیلو گل که تعداد آن دوهزار و ۱۷۰ عدد است بین ۱۲ تا ۱۳ گرم کلاله خشک برداشت میشود.
او گفت: برای اجرای این طرح ۱۲ میلیون تومان هزینه شده است. ایـن کشـت از نـوع آیروپونیک و بدون آب و خاک است و عیار بالایی دارد و به لحاظ رنـگ و عطـر از زعفرانی که در زمین کشت میشود بهتر است.
نظر شما