رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۹۸ با اعلام رمز «یا محمد رسول‌الله (ص)» توسط فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش به یگان‌های عملیاتی حاضر در رزمایش آغاز شد.

انجام عملیات اسکرامبل با بهره‌گیری از پهپاد برای نخستین بار

به گزارش قدس آنلاین در نخستین مرحله از رزمایش پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۹۸ مراحل گسترش و استقرار سامانه‌های پدافندی حاضر در رزمایش با تأکید بر واکنش سریع نیروهای مدافع و توانایی جابجایی سریع سامانه‌های موشکی، راداری و توپخانه‌ای پس از انجام عملیات، برقراری ارتباط امن و چندلایه میان سامانه‌های پدافندی، ارتباط مناسب میان تجهیزات و نیروهای عمل‌کننده و شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور برای اتخاذ تصمیم دفاعی متناسب با تهدید، اقدامات مهندسی رزمی و پدافند غیرعامل برای استتار و اختفای سامانه‌ها و تجهیزات و فریب دشمن از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در مرحله نخست این رزمایش است.

انجام پروازهای اطلاعاتی و شناسایی با سرنشین و بدون سرنشین در منطقه عمومی رزمایش، تهاجم هواپیماهای شکاری به منطقه رزمایش و انجام اقدام تاکتیکی و دفاعی هواپایه علیه هواگردهای مهاجم تحت هدایت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور از دیگر اقدامات انجام‌شده در این مرحله از رزمایش بود.

همچنین انجام عملیات سوخت‌گیری هوایی بر فراز منطقه رزمایش با هدایت افسران کنترل شکاری پدافند هوایی، تمرین مراحل دفاع هوایی شامل کشف، شناسایی، رهگیری، درگیری و اصابت الکترونیکی سامانه‌های پدافند هوایی در این مرحله از رزمایش تمرین شد.

استقرار سامانه‌های فرماندهی و کنترل متحرک فکور، سامانه‌های راداری بومی معراج، فتح-۲، سامانه‌های تاکتیکی اطلاعات و شناسایی، سامانه‌های جنگ الکترونیک و شبکه دیده‌بانی بصری نیروی پدافند هوایی ارتش از دیگر اقدامات انجام‌شده در این بخش از رزمایش است.

انجام عملیات اسکرامبل با بهره‌گیری از پهپاد برای نخستین بار

 در ادامه رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۹۸ و با حمله گسترده هواگردهای مهاجم دشمن، تمرین اسکرامبل پهپادهای رزمی نیروی پدافند هوایی ارتش برای نخستین بار با موفقیت انجام شد.

در این بخش از رزمایش پس از کشف و شناسایی هواگردهای مهاجم دشمن توسط سامانه‌های راداری، اطلاعات و شناسایی و دیده‌بانی بصری پدافند هوایی، برای نخستین بار عملیات اسکرامبل و رهگیری هواپایه با بهره‌گیری از پهپادهای رزمی نیروی پدافند هوایی ارتش که قابلیت انجام حمله انتحاری به هواگرد مهاجم را دارد تمرین شد.

استفاده از پهپاد بومی و بهینه‌سازی شده کرار برای انجام عملیات رهگیری هوایی نیاز به استفاده از هواپیماهای رهگیر و شکاری با سرنشین را کاهش می‌دهد و باعث صرفه‌جویی و کاهش خطرپذیری استفاده از هواپیماهای با سرنشین می‌شود.

در این مرحله از رزمایش همچنین عملیات درگیری با هواگردهای بدون سرنشین نیروی متخاصم با استفاده از سامانه‌های موشکی ارتفاع متوسط انجام شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.