معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی استانداری خراسان رضوی گفت: سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی در حال حاضر ۶/ درصد می باشد این در حالی است که تا پایان برنامه ششم توسعه سهم پژوهش در تولید ناخالص داخلی باید ۱/۵ درصدباشد.

سهم ۰,۶ درصدی پژوهش از تولید ناخالص داخلی خراسان رضوی

به گزارش قدس آنلاین، کوکب موسوی، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی استانداری خراسان رضوی در آیین اختتامیه بیستمین نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی که در سالن همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، با اشاره به سیاست‌های کلی نظام و برنامه ششم توسعه اظهار کرد: تا پایان برنامه ششم باید به سهم ۱,۵ درصدی پژوهش در ناخالص داخلی یک کشور برسیم ما هم اکنون در عدد ۰.۶ قرار داریم.

تبدیل دانش به ثروت، عامل قدرت

وی افزود: امیدواریم این جهش علمی صورت گیرد و حمایت از پژوهشگران برای رسیدن به اهداف تعیین شده در بخش پژوهش و حرکت به سمت تبدیل دانش به ثروت صورت پذیرد، چرا که این عامل قدرت و نفوذ در سایر کشورها خواهد بود.

موسوی عنوان کرد: امیدواریم با تحولات این عرصه به تحقق اهداف ترسیم شده برسیم و در این مسیر بنا به فرمایش رهبر انقلاب، جوانان باید این مسئولیت را همچون یک جهاد در پیش گیرند.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: نمایشگاه امسال یک رویداد برای رودررو شدن اندازه و تقاضا بود، خوشنودی اهالی صنعت از این بود که تقاضای خود را عرضه کردند و دانش‌پژوهان نیز طرح‌های نوآورانه‌ای داشتند و این‌ها در بستر نمایشگاه به یکدیگر پیوند خوردند و ما امیدواریم تفاهم بیشتری در ادامه این رویداد بین دانش پژوهان و صنعتگران منعقد شود.

تفاهم ۲۳ میلیاردی پژوهشگران و صنعتگران

در ادامه این مراسم امیر ملک‌زاده، دبیر اجرایی بیستمین نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در طول این نمایشگاه،۲۰ تفاهم‌نامه میان مراکز علمی و صنعت به ارزش ۲۳ میلیارد تومان منعقد شده است.

وی گفت: در تصمیم‌گیری ستاد نمایشگاه پنج کمیته در نظر گرفته شده و کمیته علمی، کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی، کمیته فن بازارها، کمیته اجرایی دانشگاه فردوسی و کمیته نظارت و ارزیابی را شامل می‌شود.

ملک‌زاده اضافه کرد : امسال ۱۱ هزار متر مربع سطح زیربنای نمایشگاه است که ۶۳۰۰ متر غرفه‌بندی شده و ۳۳درصد فضای آن نسبت به سال گذشته افزایش یافته و از این مساحت ۴۶درصد مراکز علم و فناوری، ۳۲درصد اجرایی و ۲۲درصد بخش خصوصی را شامل می‌شود.

دبیر کمیته اجرایی نمایشگاه پژوهش خراسان رضوی افزود: نمایشگاه هفته پژوهش همه ویژگی‌های نمایشگاه‌های دیگر را دارد و یک ماراتن همکاری بین دستگاه‌های مختلف در بخش خصوصی و دولتی است. ۴۰ دستگاه دولتی و غیردولتی در این کارگروه‌ها حضور دارند و همچنین جهاددانشگاهی در کمیسیون‌های مختلف عضو است.

ملک‌زاده اضافه کرد: یکی از ویژگی‌های این نمایشگاه پیش‌بینی امتیازها و فضا برای ارائه تقاضای صنعت است؛ در طول این نمایشگاه ۲۰ تفاهم‌نامه میان مراکز علمی و صنعت به ارزش ۲۳ میلیارد تومان منعقد شده است.

وی اظهار کرد: همچنین ۸۰ دوره آموزشی و ۱۰۵ کارگاه تخصصی نیز برگزار شده و این نمایشگاه علاوه بر عرضه و تقاضا، ارتباط کارگزاران با یکدیگر را فراهم کرده است.

در پایان این مراسم نیز از دانش‌آموزان، دانشجویان و اساتید پژوهشگر حوزه و دانشگاه و همچنین طراحان، تولیدکنندگان، واقفان علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان رضوی تجلیل شد که در این میان غرفه جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان غرفه برتر و الناز حبیبی به عنوان پژوهشگر برتر جهاد دانشگاهی معرفی شدند.

منبع: ایکنا 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.