نایب رییس کمیته تخصصی تلفن همراه اتاق اصناف ایران گفت:با سیاستهای دولت و قانونمند شدن واردات گوشی تلفن همراه، وضعیت این کالا در بازار کشور تثبیت شده و تعداد گوشی‌های تلفن همراه قاچاق در سطح بازار به کمتر از پنج درصد رسیده است.

وضعیت گوشی تلفن همراه در بازار تثبیت شد

به گزارش قدس آنلاین، افشین اکبری حداد افزود: پیشتر، واردات گوشی تلفن همراه محدود بود و این موضوع به گسترش گوشی‌های قاچاق در بازار دامن می‌زد.

وی اضافه کرد: با سیاستهای اعمال شده از سوی دولت، هم اینک ۲۰۰ شرکت به صورت قانونی گوشی تلفن همراه را به تعداد زیاد وارد کشور می‌کنند و هم اینک عمده گوشی‌های تلفن همراه موجود در ایران از برندهای اصلی "سامسونگ، هوآوی، آنر، آی فون، نوکیا و شیائومی" هستند.

رییس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: نیاز کشور به گوشی تلفن همراه در ماه یک میلیون عدد است هرچند قیمت گوشی تلفن همراه متناسب با نرخ ارز افزایش یا کاهش می‌یابد اما روند بازار تلفن همراه در شرایط ثابتی قرار گرفته و قیمت آن رو به کاهش است.

اکبری افزود: ماه گذشته ۱۵ درصد جهش ارزی در کشور رخ داد که منجر به افزایش قیمت گوشی تلفن همراه شد اما دولت در تلاش است با اختصاص ارز نیمایی به واردات این کالا قیمت آن را کنترل کند که به زودی شاهد تثبیت قیمت در بازار خواهیم بود.

ناظر گمرکات خراسان رضوی نیز به خبرنگار ایرنا گفت: آمار ۹ ماهه واردات از گمرکات خراسان رضوی نشان می‌دهد که برای نخستین بار طی سال جاری گوشی تلفن همراه جزء چهار کالای نخست اقلام عمده وارداتی به استان قرار گرفته است.

امید جهان‌خواه افزود: طی ۹ ماهه امسال به ترتیب "پنبه، گوشی تلفن همراه، کلرور پتاسیم و ابریشم خام " به ترتیب چهار کالای عمده وارداتی از طریق گمرکات استان خراسان رضوی بودند.

وی ادامه داد: در این مدت ۲۱۴ هزار تن کالا به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار از طریق گمرکات و بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی وارد کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۱۶ درصد و از نظر ارزش ۹ درصد رشد داشت.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.