معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: بررسی قیمتها در خصوص ۵۱ قلم کالا در بازه زمانی هشتم آذر ماه تا هشتم دی ماه امسال نشان می‌دهد قیمت ۱۰ قلم کالا در این استان به میزان ۱۲.۷ درصد کاهش یافته است.

قیمت ۱۰ قلم کالا در خراسان رضوی کاهش یافت

به گزارش قدس آنلاین، علی رسولیان امروز  به نتایج نشست اخیر کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: گوشت قرمز، شن و ماسه، برنج پاکستانی، برخی انواع میوه و تره‌بار از جمله اقلامی بودند که قیمت آنها در این مدت کاهش یافت. بین این اقلام برنج پاکستانی بیشترین کاهش قیمتی را به میزان ۳۴ درصد داشت.

وی ادامه داد: همچنین پایش قیمتی در بازه زمانی مزبور نشان می‌دهد که قیمت ۲۰ قلم کالا بدون تغییر بوده و قیمت ۲۱ قلم کالا به میزان ۸.۹ درصد افزایش داشته که در بین آنها افزایش قیمت آهن آلات بسیار محسوس است.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: بررسی قیمت کالاها در استان طی بازه زمانی هشتم آذرماه تا هشتم دیماه نشان می‌دهد که قیمت گوشت مرغ از متوسط کشوری پایین تر است، قیمت شکر نیز در حد قیمت میانگین کشوری است اما توافق شد که هر چه سریعتر سه هزار تن شکر طرح تنظیم بازار در استان توزیع شود تا قیمت این کالا کاهش یابد.

وی افزود: قیمت میوه و تره‌بار، گوشت گوسفندی، برنج پاکستانی، چای، برنج هندی، تخم مرغ، قند در خراسان رضوی از قیمت متوسط کشوری این اقلام پایین‌تر است، قیمت لوبیا در استان بالاتر از قیمت متوسط کشوری آن است که در این خصوص بزودی محموله وارداتی که از گمرک سرخس ترخیص شده، در بازار توزیع می‌شود.

رسولیان ادامه داد: از زمان اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین تاکنون ۱۱ هزار تن برنج پاکستانی با محوریت بخش خصوصی و کارگروه تنظیم بازار در خراسان رضوی توزیع شده است، گوشت قرمز منجمد طرح تنظیم بازار نیز بزودی در استان توزیع می‌شود.

وی گفت: در فصل پاییز همزمان با برداشت زعفران از مزارع استان، ۷۱ تن از این محصول خرید تضمینی شد که از این محل تاکنون ۱۰ درصد از کل ارزش زعفران خریداری شده به میزان ۷۵ میلیارد ریال به کشاورزان پرداخت گردید که پرداخت باقی این مبلغ نیز در دست پیگیری است.

معاون استاندار خراسان رضوی افزود: امسال ۴۲ هزار تن گوجه فرنگی تولیدی کشاورزان خراسان رضوی خرید تضمینی شد که از این محل تاکنون ۷۰ درصد از مطالبات کشاورزان در این خصوص پرداخت شده است.

وی ادامه داد: براساس نرخ تورم نقطه به نقطه‌ آذرماه (مقایسه شاخص قیمت در یک ماه از سال با ماه مشابه آن در سال گذشته) که برای استانها در کل کشور اعلام شده، استان خراسان رضوی بعد از کردستان کمترین نرخ این نوع تورم را داشته است.

راه‌اندازی ۱۰ شهرک صنفی در اطراف مشهد

رسولیان در ادامه به نتایج نشست با مسوولان برخی اتحادیه‌های صنوف در مشهد نیز اشاره و بیان کرد: برنامه خراسان رضوی راه‌اندازی ۱۰ شهرک صنفی است که تاکنون مقدمات ایجاد ۶ شهرک صنفی در اطراف مشهد فراهم شده است.

وی گفت: در این نشست موانع و مشکلات اجرای طرح راه‌اندازی شهرکهای صنفی مربوط به "صنایع پروفیل، پوشاک، سوغات، آجیل و خشکبار، قالی‌شویان، جعبه‌سازان، پلاستیک" و توسعه شهرک صنفی چاپ مورد بررسی قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: مشکلات این طرحها مربوط به تغییر کاربری اراضی، تامین خدمات زیربنایی مثل آب و برق، ارایه طرح در شورای مدیریت و برنامه‌ریزی استان می‌شد.

وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد عملیات راه‌اندازی شهرک صنایع پروفیل ظرف یک ماه و نیم آینده آغاز شود، طرح راه‌اندازی شهرک قالی شویان در شورای مدیریت و برنامه‌ریزی استان مطرح و مشکل تامین زمین برای آن برطرف شود.

رسولیان کمک به ایجاد شهرک صنفی جعبه سازان، تامین خدمات زیربنایی شهرک پلاستیک، راه‌اندازی شهرک سوغات در منطقه "سپاد" مشهد، ارزیابی مکان برای شهرک پوشاک را از دیگر مصوبات نشست مزبور برشمرد.

 رتبه‌بندی نانواییها با هدف ارتقای کیفی نان

وی در ادامه پیرامون نتایج نشست دیروز کارگروه آرد و نان خراسان رضوی هم گفت: در این نشست طرحی برای توسعه کیفیت نان با رتبه بندی نانوایی ها ارایه شد که کلیات این طرح مورد موافقت قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: در این نشست مقرر شد، اتاق اصناف مشهد، آستان قدس رضوی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان صنعت معدن و تجارت، شرکت غله در قالب برگزاری یک نشست، شاخص‌های ارزیابی و معیارهای مورد نظر برای رتبه‌بندی نانوایی‌ها را مشخص کنند و پس از جمع‌بندی در این خصوص، بخشی از طرح مزبور را به صورت پایلوت اجرا کنند.

وی با بیان اینکه نانواییهای آزادپز (نیمه یارانه‌ای) و نانواییهای یارانه‌ای در استان نرخ مصوب کارگروه را دارند گفت: در تلاش هستیم کیفیت نان افزایش یاید تا رضایت مردم در این زمینه حاصل شود.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.