مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: گردشگری غذا در این استان دارای ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر است.

گردشگری غذا از ظرفیتهای خراسان رضوی است

به گزارش قدس آنلاین، ابوالفضل مکرمی امروز در مراسم آغاز سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا در مشهد افزود: غذاها نمادهای فرهنگی جامعه هستند.

وی ادامه داد: تنوع اقلیمی و قومی در ایران باعث شده تا غذاهای ایرانی نیز دارای تنوع زیاد باشد و از هر منطقه با غذاهای سنتی آن منطقه یاد شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: گردشگری غذا به نوعی مکمل دیگر انواع گردشگری‌ها محسوب می‌شود و معروف‌ترین غذاهای ایران شامل چلوکباب، قورمه سبزی، فسنجان،   دیزی سنگی، زرشک پلو، لوبیا پلو، خورشت قیمه، آش رشته و شیشلیک است.
مکرمی فر افزود: شیشلیک شاندیز و شله مشهد از غذاهای ثبت شده در فهرست میراث فرهنگی کشور هستند که متعلق به استان خراسان رضوی هستند.

سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت غذا و گردشگری در مشهد با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده است این جشنواره و نمایشگاه از ۱۹ تا ۲۱ دی ماه جاری در محل هتل پارس مشهد برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.