۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
کد خبر: 691024

ایجاد شهرک پوشاک سبب استقرار مدرسه مد، شرکت‌های بازاریابی، توسعه صادرات، طراحی، بسته‌بندی و سایر خدمات وابسته به آن خواهد شد.

سرنوشت شهرک پوشاک مشهد به کجا رسید؟

به گزارش قدس آنلاین، شهریور ماه سال ۱۳۹۴، راضیه علیرضایی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از برنامه‌ریزی برای ایجاد شهرک پوشاک در مشهد خبرداد و آن را موتورمحرک توسعه صنعت نساجی دانست زیرا صنایع پوشاک با تجمیع در یک محل می‌توانند از خدمات یکدیگر استفاده کرده و در فضای رقابتی محصولات باکیفیت ارائه دهند.

او  همچنین پیش‌بینی کرد که در صورت ایجاد این شهرک برنامه‌ریزی برای استقرار مدرسه مد، شرکت‌های بازاریابی، توسعه صادرات، طراحی و بسته‌بندی و سایرخدمات وابسته به آن نیز انجام خواهد شد. اما سرنوشت این شهرک به کجا رسید؟

محمد لسان طوسی، رئیس اتحادیه پوشاک دوخته مشهد در رابطه با سرنوشت احداث شهرک پوشاک بیان کرد: موضوع شهرک پوشاک مربوط به مدیریت خانم علیرضایی است و از زمان مدیریت آقای مس‌فروش تاکنون با ایشان هیچ صحبتی مبنی بر ایجاد شهرک پوشاک نشده است.

وی افزود: در سال ۹۴ که این موضوع مطرح شد، قرار بر این بود که زمینی در کنار نمایشگاه بین‌المللی مشهد برای استقرار این شهرک اختصاص داده شود اما این مساله به سرانجام نرسید و موضوع در همان زمان مسکوت ماند.

مسعود مهدی زاده مقدم، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی نیز در خصوص علت تاخیر در انجام پروژه مذکور خاطرنشان کرد: در کارگروه اقتصادی که با حضور آقای رسولیان برگزار شد، قرار بر این شد که ساخت شهرک پوشاک توسط بخش خصوصی انجام شود و مکان‌یابی و مباحث مربوط به آن نیز بر عهده بخش خصوصی باشد و تنها نقش شرکت شهرک‌های صنعتی در این میان اخذ مجوز رایگان برای ساخت این شهرک است.

در ادامه غلام‌علی رخصت، رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی مشهد تصریح کرد: در رابطه با ایجاد شهرک پوشاک جلسه‌ای با حضور آقای رسولیان برگزار شده اما واگذاری به شخص خاصی صورت نگرفته و در این راستا باید بخش خصوصی و استانداری به یکدیگر کمک کنند.

وی ادامه داد: مقرر شده که پس از جانمایی زمین، بخش خصوصی نیز کمک‌هایی انجام دهد. ایجاد شهرک بسیار کار پسندیده و درستی است و در تمام دنیا انجام می‌شود،  در حال حاضر ترکمنستان، ازبکستان، قزقیزستان در زمینه توسعه پوشاک حرکت کرده‌اند، در واقع کشورهای بزرگ صنعتی ابتدا از صنعت پوشاک آغاز کرده‌ و سپس وارد توسعه بخش‌های دیگر شده‌اند،  اخیرا کشور افغانستان نیز به این سمت حرکت کرده و آغاز صنعتی شدن از صنعت پوشاک یک بحث علمی است.

در ادامه رضا حمیدی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد در خصوص وضعیت پروژه شهرک پوشاک در مشهد اظهار کرد: چهار ماه پیش معاون وزیر صمت اعلام کردند که بندر غازیان باید مرکز پوشاک کشور شود و بنده به عنوان یک مشهدی متعصب از این موضوع ناراحت شدم زیرا مشهد به دلیل اینکه هرسال میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر است، طبیعتا بهترین مکان برای برپایی شهرک پوشاک است.

وی اضافه کرد: آقای رسولیان به صورت دوستانه و خصوصی از من درخواست کردند که در این پروژه بنده و آقای رخصت بررسی‌هایی انجام و پس از آن پیشنهادات خود را ارائه دهیم اما به دلیل مشکلات پیش آمده کمی از برنامه عقب ماندیم اما این نوید را می‌دهم که حتما تا یک ماه آینده این کار را انجام دهیم.

سهم صنعت نساجی خراسان رضوی از کل صنعت نساجی کشور به لحاظ تعداد واحدهای صنعتی سه درصد، به لحاظ سرمایه گذاری هشت درصد و به لحاظ اشتغال شش درصد است، صنعت نساجی چهار درصد از سهم صنایع خراسان رضوی را در بخش واحدهای تولیدی و با ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری هشت درصد از سرمایه گذاری صنعتی استان را در اختیار دارد امید است که با راه‌اندازی شهرک پوشاک به رونق این صنعت در استان خراسان رضوی دست یابیم.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.