همدان - مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: تمام شرکت‌های تولیدکننده محصولات خوراکی الزاما" باید بیش از گذشته موارد بهداشتی را الگو قرار دهند و کارکنان خود را از نظر کووید ۱۹ غربالگری نمایند.

 شرکت‌های صنایع غذایی ملزم به غربالگری کارکنان هستند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه خبری به نقل از داشنگاه علوم پزشکی دکتر محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر غذا و محصولات خوراکی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه طی نامه‌ای به تمام شرکت‌های تولیدکننده صنایع غذایی در استان آنها را ملزم به رعایت اصول بهداشتی بیشتر و کنترل ایمنی کارکنان در خصوص کووید ۱۹ کرد.

وی افزود: با توجه به شیوع بیماری جهانی کووید ۱۹ و مشکلات و عوارض ناشی از آن بدینوسیله مقتضی است در خصوص اخذ مجوزهای قانونی شروع فعالیت از مراجع ذیصلاح، نسبت به تشدید و تداوم کنترل و مراقبت‌های بهداشتی تمام کارکنان و غربالگری افراد مشکوک به کووید ۱۹ و حفاظت فیزیکی اقدامات پیشگیرانه لازم انجام شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.