رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تاکنون ۷۶ هزار و ۳۸۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۹۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۴۷۷۷ نفر رسید.

تا امروز ۴۷۷۷ نفر از بیماران، جان باخته‌اند

قدس آنلاین: کیانوش جهانپور روز چهارشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از آن بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۵۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۶ هزار و ۳۸۹ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و تا امروز ۴۷۷۷ نفر از بیماران، جان باخته و دیگر در بین ما نیستند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۴۹۹۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند و  ۳۶۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

جهانپور بیان کرد: تاکنون ۲۹۹ هزار و ۲۰۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی اظهار کرد: از این‌که مردم در دو ماه گذشته صبر زیادی داشتند و در خانه‌ها مانده و از تردد غیرضروری خودداری کردند متشکریم. امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد و شاهد روند کاهشی مبتلایان در کشور باشیم. تلاش همکاران ما در کنار مشارکت اجتماعی مردم، یاری رسان سلامت عمومی جامعه بوده است.

جهانپور گفت: همکاران ما در سازمان غذا و دارو در تامین نیازهای بیماران خاص تلاش‌های فراوانی انجام داده‌اند، هرچند بی‌مهری‌هایی نیز اتفاق می‌افتد. تلاش‌های سازمان بیمه سلامت برای عدم نیاز حضور افراد جهت تمدید دفترچه‌ها و حمایت بیمه‌ای از بیماران نیز جای تشکر دارد. اقدامات الکترونیک برای کاهش تردد افراد انجام شده است. علاوه بر سازمان بیمه سلامت، همکاران ما در وزارت رفاه و تامین اجتماعی هم قول مساعد داده که این کار در تامین اجتماعی هم محقق شود تا افراد برای تمدید دفترچه‌های بیمه و سایر اقدامات بیمه‌ای نیازی به تردد نداشته باشند.

وی افزود: از مردم می‌خواهیم همه هشدارها و توصیه‌ها را همچنان انجام بدهند و از هرگونه سفر و مراودات غیرضروری خودداری کنند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت گفت: در زمینه فاصله گذاری هوشمند، تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد صنفی در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کرده‌اند و این واحدهای صنفی به مرور می‌توانند به چرخه اقتصادی برگردند. از واحدهای صنفی دیگر که هنوز در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام نکرده‌اند هم انتظار داریم در روزهای آتی این کار را انجام بدهند تا مشکلی در بازگشت به کار نداشته باشند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.