یزد - مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت : با هدف اطمینان از سلامت فراورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان در استان یزد نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان تشدید می شود.

نظارت های  بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان تشدید می شود

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان یزد ، علی فاتحی نیا اظهار داشت: نظارت بهداشتی بر امر تولید، توزیع ، حمل و نقل وعرضه ی فرآورده های خام دامی از جمله ی مهمترین وظایف دامپزشکی به شمار می رود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال در حال اعمال این نظارت ها در سطح واحدهای تحت نظارت خود است.

وی افزود : با این حال طی مناسبت های ملی و مذهبی و فراخور افزایش عرضه و تقاضا در بازار، اعمال این نظارت ها نیز افزایش دارد و در همین راستا در ایام ماه مبارک رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع ، فرآوری و عرضه ی فراورده های خام دامی تشدید می شود.

فاتحی نیا در خصوص نحوه ی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت دامپزشکی ویژه ی ماه مبارک رمضان تصریح کرد: کارشناسان دامپزشکی استان یزد در ماه مبارک رمضان در غالب ۱۲ اکیپ ثابت و ۱۳ اکیپ سیار بازرسی و نظارت، سازماندهی شده و در دو شیفت کاری صبح و عصر با حضور و گشت زنی منظم در سطح استان اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش این اداره کل می کنند و با بررسی شرایط تولید، فرآوری و عرضه ی فرآورده های خام دامی موارد تخلف را ثبت، رفع و پیگیری می کنند تا از این طریق ضریب اطیمنان سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده جهت مصرف شهروندان به حداکثر برسد.

این مسئول گفت: شهروندان هنگام خرید فرآورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء ، نوع محصول، کد بهداشتی بهره بردای دامپزشکی و بوده  توجه داشته و در صورت مشاهده ی هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.