مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۳۹۸، در مزارع مرغ گوشتی استان ۹۱.۶ میلیون قطعه جوجه‌ریزی به ثبت رسیده که از این تعداد جوجه‌ریزی بیش از ۱۷۴ هزار تن گوشت گرم تولید شده است.

تولید ۱۷۴ هزارتن گوشت مرغ در خراسان رضوی

به گزارش قدس آنلاین، علی مبارکی با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال ۹۷ حدود ۷۶.۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی شده، در صورتی که این میزان در سال ۹۸ حدود ۱۹.۵ درصد رشد داشته است.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: تأمین به موقع نهاده‌های طیور توسط سازمان جهاد کشاورزی و تشکل‌ها و جلوگیری از نوسانات بازار گوشت مرغ  و خرید حمایتی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان از دلایل افزایش جوجه‌ریزی استان بوده است.
براساس اعلام روابط عمومی جهاد کشاورزی خراسان رضوی، مبارکی خاطرنشان کرد: در سال گذشته یک هزار و ۵۰۰  تن گوشت مرغ منجمد از استان به کشورهای دیگر صادر شده است.
وی اضافه کرد: همچنین در سال جهش تولید برنامه‌ریزی برای صادرات بیش از ۳۰ هزارتن گوشت مرغ منجمد توسط تشکل‌ها و زنجیره ها انجام شده است.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.