عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: براساس طرحی که مجلس در دستور کار دارد کالاهای اساسی با کالابرگ یا کارت هوشمند در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

مجلس به دنبال احیای کالابرگ

قدس آنلاین: جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با تسنیم، از ارائه یک طرح دو فوریتی که امضاء بیش از ۵۰ نماینده مجلس را با خود به همراه دارد خبر داد و اظهار داشت: براساس طرحی که تهیه شده ‌دولت باید کالاهای اساسی و مایحتاج ضروری مردم را با استفاده از کالابرگ یا کارت هوشمند در اختیار آنان قرار دهد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه طبق این طرح دو فوریتی دولت موظف است که به مدت یک ماه کالاهای اساسی را به شکلی متفاوت‌تر از گذشته در بین مردم توزیع کند افزود: دولت باید با کالابرگ یا کارت هوشمند کالاهای اساسی را که با ارز ترجیهی و یا از منابع داخلی تبصره ۱۴ بودجه کشور تأمین کرده توزیع کند.

کوچکی‌نژاد منابع حاصل از اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها را ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و با تأکید بر اینکه بخشی از منابع لازم برای تأمین کالاهای اساسی از این طریق تأمین می‌شود تصریح کرد: روغن، برنج، گوشت سفید و گوشت قرمز و بسیاری از کالاهای این‌چنینی با تشخیص دولت تهیه و در اختیار قشرهای مختلف قرار می‌گیرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نحوه توزیع کالاهای اساسی و ضروری را در کشور مورد انتقاد قرار داد و با تأکید بر اینکه به علت ضعف‌های موجود این روند تاکنون به خوبی اجرایی نشده است، اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی که در این حوزه وجود داشت مجلس برای رفع نقاط ضعف تمهیداتی را اتخاذ کرده است.

نماینده مردم رشت در مجلس با تأکید بر اینکه افزایش قیمت کالاهای اساسی به محرومان و قشر ضعیف جامعه فشارهای بسیار زیادی را وارد کرده است خاطرنشان کرد: مسائل اقتصادی و معیشتی مردم از مهم‌ترین موضوعاتی به شمار می‌رود که مجلس سعی دارد با استفاده از رسالت کاری خود در راستای بهبود آن تلاش کند.

نماینده مردم رشت در مجلس از افزایش نرخ تورم در سال ۹۹ سخن گفت و با بیان اینکه به موجب آن فشار زیادی به بخش‌های کارگری و حقوق‌بگیران وارد می‌شود ابراز داشت: تنها راه غلبه بر این تورم، رکود و عدم رشد اقتصادی که به نفع طبقه کارگری و مابقی اجتماع نیز تمام می‌شود فعال کردن چرخه اقتصاد و تولید کشور است.

کوچکی‌نژاد افزایش حمایت دولت از مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و بخش‌های آسیب‌پذیر روستایی را در سال ۹۹ امری لازم و ضروری خواند و بیان داشت: بحران شیوع کرونا فعلاً بر همه چیز سایه انداخته است اما پس از خروج از این وضعیت بغرنج باید برای ترمیم آسیب‌هایی که به تولید و اقتصاد وارد شد سریعاً اقدام کنیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سیدمحمدباقری پور ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۹
    0 0
    طرح سهمیه بندی کالاهای اساسی طرح بسیار خوبی است که منافع آن بر مضارش میچربد چون وضعیت کنونی اگر بدتر از دوران جنگ تحمیلی نباشد همانند آن دوران است چون بعضی از تجار و کسبه دنیا گرا که از تجار و کسبه دین گرا اتفاقا بیشتر هم هست از موقعیتهای اضطراری کشور سوء استفاده میکنند و دودش به چشم طبقه ضعیف و مستضعف میرود بهترین راه سهمیه بندی کالاهای اساسی است البته با پیشرفت علم و تکنولوژی امروز که با زمان جنگ فرق میکند با کارت ملی خود افراد انجام دهند که هزینه اضافی هم مانند چاپ و توزیع کالابرگ نداشته باشد